-->
EA, The Sims 3 Island Paradise İle Oyuncuları Serinletmeye Hazır

Tüm Dünyada Bu Hafta Piyasaya Çıkan Bu En Yeni Genişleme Paketiyle Tatile Yelken Açmaya Hazır Olun Yaz geldi ve şimdi The Sims Studio’nun en sıcak genişleme paketiyle tatile kaçmanın tam zamanı. Bir Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) markası olan Maxis bugün PC/Mac için The Sims 3 Island Paradise Genişleme Paketinin* tüm Avrupa ve Türkiye’de satışa […]

28.06.2013 | ulasufuk

Tüm Dünyada Bu Hafta Piyasaya Çıkan Bu En Yeni Genişleme Paketiyle Tatile Yelken Açmaya Hazır Olun
Yaz geldi ve şimdi The Sims Studio’nun en sıcak genişleme paketiyle tatile kaçmanın tam zamanı. Bir Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) markası olan Maxis bugün PC/Mac için The Sims 3 Island Paradise Genişleme Paketinin* tüm Avrupa ve Türkiye’de satışa sunulduğunu duyurdu. Oyuncular ilk kez dalgaların altına dalıp okyanus zeminini keşfe çıkabilecek, kendi teknelerini inşa edip keşfedilmemiş adalara doğru yolculuk yapabilecek ve beş yıldızlı bir tatil köyü işletebilecekler. The Sims PC oyun serisinde ilk kez sunulan bir çok yenilikçi özelliğe sahip olanThe Sims 3 Island Paradise, oyunculara karada ve denizde keşfedebilecekleri yepyeni fırsatlarla dolu yeni bir dünya sunacak.
“The Sims Studio The Sims 3 Island Paradise
ile oyunculara evlerinden ayrılmalarına gerek kalmadan tropik bir tatil geçirme olanağı sağlayacak,” diyor The Sims Yapımcısı Ryan Vaughan. “Oyuna eklediğimiz çok sayıda yeni oynanış özelliği sayesindeoyuncular aynı gerçek hayattaymış gibi kendilerini sıcak plajların o büyülü havasına kaptıracaklar.”
The Sims 3 Island Paradise’ta oyuncular şnorkel veya tüple dalış yaparak deniz altındaki canlılar, toplanabilir eşyalar, mağaralar ve batık hazinelerle dolu su dünyasını keşfe çıkabilecekler. Oyuncular su altındaki keşif gezilerinde denizkızlarıyla tanışma, efsanevi deniz yaratıklarıyla karşılaşma ve köpekbalıkları ile ölümcül yüzleşmelerin de dahil olduğu yepyeni maceralar yaşayabilecekler.

Sürekli olarak dolaşmak ve farklı adalar keşfetmek isteyen oyuncular ise teknelerinin keyfini çıkarabilecekler. Bir Sims oyununda ilk kez yer alan ve tamamen kişiselleştirilebilen bu yüzen evler oyunculara hayatlarını ister tamamen denizde geçirme, ister günübirlik olarak karadan uzaklaşma imkanı verecek.
Tabi güneş demek yalnızca eğlence demek değil. İşletmeye yönelmek isteyen oyuncular kendi tatil köylerini inşa edip işletebilecekler. İster su kaydırakları ve açık büfesiyle ailelere yönelik bir tatil köyü yapabilecek, kuma kurulmuş bungalovlarla romantik kaçamaklara veya bilardolu barlarıyla bekarlara yönelik işletmeler inşa edebilecek, tatil köylerinin başarısını etkileyecek yönetim kararları verebilecekler. Oyuncular havuz ve ateşte yürüme çukurları eklemekten misafir odalarını güzelleştirmeye, günün özel içeceğini seçmeye kadar tatil köylerinin tüm özelliklerini müşterilerden gelen yorumlara bağlı olarak değiştirebilecekler.



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!