-->
Puppeteer’ın Son Kahraman Kafaları Açıklandı (Video)

SCE Japan Studios, Moon Bear King tarafından kafası çalınan Kutaro isimli bir çocuğun hikayesini konu alan Puppeteer için yeni videolar yayınladı. Başını geri almak için yedek kafalar kullanacak Kutaro’nun dört kahramandan ilk ikisi olan Moon Knight ve Moon Ninja Heads daha önce açıklanmıştı. Moon Pirate ve Moon Wrestler isimli son ikisi kahraman ise yeni açıklandı ve videoları yayınlandı. İşte videolar: […]

06.06.2013 | ulasufuk

SCE Japan Studios, Moon Bear King tarafından kafası çalınan Kutaro isimli bir çocuğun hikayesini konu alan Puppeteer için yeni videolar yayınladı.

Başını geri almak için yedek kafalar kullanacak Kutaro’nun dört kahramandan ilk ikisi olan Moon Knight ve Moon Ninja Heads daha önce açıklanmıştı. Moon Pirate ve Moon Wrestler isimli son ikisi kahraman ise yeni açıklandı ve videoları yayınlandı.

İşte videolar:

 Şövalye Kafa Videosu

 

 Ninja Kafa Videosu

 

Korsan Kafa Videosu

 

Güreşçi Kafa Videosu



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!