-->
League of Legends Raflara Çıktı!

Piyasaya çıktığı günden beri online dünyadaki tutkunlarının gönlünde taht kuran ve dünyanın en çok oynanan PC oyunu ünvanını taşıyan League of Legends, Tiglon ile kutulu olarak tüm satış noktalarında!  Oyunculara sunduğu hizmetler, büyük ödüllü turnuvalar ve sürpriz hediyelerle kısa bir sürede büyük bir oyuncu kitlesini etkisi altına alan ve dünyanın en çok oynanan PC oyunu […]

13.06.2013 | ulasufuk

Piyasaya çıktığı günden beri online dünyadaki tutkunlarının gönlünde taht kuran ve dünyanın en çok oynanan PC oyunu ünvanını taşıyan League of Legends, Tiglon ile kutulu olarak tüm satış noktalarında! 

Oyunculara sunduğu hizmetler, büyük ödüllü turnuvalar ve sürpriz hediyelerle kısa bir sürede büyük bir oyuncu kitlesini etkisi altına alan ve dünyanın en çok oynanan PC oyunu olma ünvanını taşıyan  League of Legends, Tiglon ile gerçekleştirdiği işbirliği sayesinde 5 Haziran 2013’ten itibaren tüm satış noktalarında özel bir paket ile DVD formatında satışa sunuluyor. League of Legends oyun DVD’sinin yanı sıra 5 adet şampiyon (Garen, Ashe, Ryze, Annie ve Master Yi), 7 gün boyunca kullanılabilecek XP, 1 günlük IP desteği ve son olarak da Suikastçi Master Yi kostümü için kod ve poster bu özel pakette yer alıyor.

League of Legends keyfini hediyelerle birlikte kutuya sığdıran bu özel paket 30TL yerine 19.99TL fiyatı ile şimdi tüm satış noktalarında.

 

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!