-->
Konami, Metal Gear Solid V: The Phantom Paın’in Yeni Fragmanını Yayınladı

METAL GEAR SOLID Serisinin Yeni Oyunu Xbox One ve PlayStation4 İçin De Çıkacak Konami Digital Entertainment GmbH, Electronic Entertainment Expo (E3) fuarında bugün METAL GEAR SOLID serisinin yeni oyunu METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN’in yepyeni fragmanını yayınladı. Oyun PlayStation3, PlayStation4, Xbox 360 ve Xbox One için piyasaya çıkacak. “METAL GEAR SOLID serisinin başarısını ve […]

12.06.2013 | ulasufuk

METAL GEAR SOLID Serisinin Yeni Oyunu Xbox One ve PlayStation4 İçin De Çıkacak

Konami Digital Entertainment GmbH, Electronic Entertainment Expo (E3) fuarında bugün METAL GEAR SOLID serisinin yeni oyunu METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN’in yepyeni fragmanını yayınladı. Oyun PlayStation3, PlayStation4, Xbox 360 ve Xbox One için piyasaya çıkacak.

“METAL GEAR SOLID serisinin başarısını ve popülaritesini kutlamak üzere, yeni oyunumuzu yeni nesil konsollarda da hayranlarımızla buluşturmak için son derece sıkı biçimde çalışıyoruz,” diyor Konami Digital Entertainment GmbH Başkanı Shinji Hirano. “Oyuncularımızı bir METAL GEAR oyununun geleneksel, yüksek kaliteli ve oyuncuyu içine çeken deneyimine ek olarak oyundaki önemli yeniliklerle tanıştıracak olmaktan büyük heyecan duyuyoruz.”

Yeni METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN fragmanı FOX Engine’in inanılmaz fotorealistik görsel kalitesine ek olarak oyun ve ara demo sahneleri arasındaki kesintisiz geçişleri de gözler önüne seriyor. Oyunun yeni açık-dünya oyun tasarımı içinde gerçek zamanlı hava durumu, gerçekçi zaman geçişleri ve devasa bölgeler arasında dolaşmanın yeni yolları da bulunacak. Snake, Kazuhira Miller, Ocelot ve Emmerich gibi tanınmış karakterlerin de geri döneceği METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN ayrıca METAL GEAR evrenine yeni karakterler de kazandıracak. Gözden düşmüş efsanevi kahramanın başrolünde olduğu hikaye savaşın çirkinliği ve dramını gözler önüne seren karanlık temaları konu alacak.

METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN Sony PlayStation3 bilgisayar eğlence sistemi, Sony PlayStation4 bilgisayar eğlence sistemi, Microsoft Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemi ve Microsoft Xbox One video oyun ve eğlence sistemi için piyasaya çıkacak.

METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.metalgearsolid.com ve www.konami.jp/mgs5/ adreslerini ziyaret edin.



Popüler Haberler


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!