-->
EA SPORTS UFC Oynanış Özellikleri Size Dövüştüğünüzü Hissettirecek

Yeni Nesil Dövüşler 2014 İlkbaharında Xbox One ve PlayStation 4’te Başlıyor Electronic Arts Inc. bugün EA SPORTSTM UFC®’nin oynanış özelliklerini açıkladı. EA SPORTS IGNITE teknolojisini kullanan oyunda Octagon™ içindeki dövüşler daha önce bir video oyununda yapılması mümkün olmayan derecede aksiyon, duygu ve heyecan dolu olacak ve dövüşü hissetmenizi sağlayacak. Karma dövüş sanatlarında yeni nesil Xbox […]

13.06.2013 | ulasufuk

Yeni Nesil Dövüşler 2014 İlkbaharında Xbox One ve PlayStation 4’te Başlıyor

Electronic Arts Inc. bugün EA SPORTSTM UFC®’nin oynanış özelliklerini açıkladı. EA SPORTS IGNITE teknolojisini kullanan oyunda Octagon™ içindeki dövüşler daha önce bir video oyununda yapılması mümkün olmayan derecede aksiyon, duygu ve heyecan dolu olacak ve dövüşü hissetmenizi sağlayacak. Karma dövüş sanatlarında yeni nesil Xbox One ve PlayStation®4 için 2014 ilkbaharında piyasaya çıkacak EA SPORTS UFC ile başlayacak.

“Bugüne kadar başardığımız en gerçekçi dövüş deneyimini oyunculara sunmak için büyük heyecan duyuyoruz,” diyor EA SPORTS UFC Genel Müdürü Dean Richards.  “Sahip olduğumuz yetenekli ve deneyimli ekip ve EA SPORTS IGNITE’ın gücü ile EA SPORTS UFC için müthiş oynanış özellikleri yarattık; bu sayede her bir dövüşçü, her bir vuruş, her bir kilitleme ve tuş hareketi sizi Octagon’un içine daha önce hiçbir oyunun yapamadığı kadar yaklaştıracak.”

“EA SPORTS ekibinin yeni UFC oyunu üzerinde gerçekleştirdiği çalışmalar beni inanılmaz derecede heyecanlandırıyor,” diyor UFC Başkanı Dana White. “Gerçekten harika bir ortaklık kurduğumuza inanıyorum ve oyun henüz geliştirme aşamasının başlarında olmasına rağmen muhteşem görünüyor. Bu oyun ortalığı kasıp kavuracak! Tüm dövüş sporu hayranları oyuna bayılacaklar, 2014 ilkbahar aylarını sabırsızlıkla beklemeye başlayabilirsiniz.”

EA SPORTS UFC Oynanış Özellikleri

EA SPORTS UFC Resmi E3 2013 Fragmanı – Feel the Fight fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

·         MMAi – Bir karma dövüş sanatları dövüşçüsünün aklı da kalbi kadar önemlidir. Oyundaki her lisanslı dövüşçü gerçek hayattaki eğilimlerine ve dövüşteki durumlara bağlı olarak değişecek hedeflere ve dövüş planlarına sahip olacak. Eğer A Planına engel olursanız B Planına veya C Planına geçecekler. Yapay zeka puan olarak gerideyse dövüşü nakavt veya tuş ile bitirmeye çalışacak. Daha zeki rakipler, daha zorlu ve tahmin edilmesi daha güç dövüşler sunacaklar.

·         Gerçek Zamanlı Fiziksel Efor – Bir UFC dövüşü fiziksel olarak en zorlu sporlardan biridir ve karma dövüş sanatları dövüşçülerinin her hareketlerinde tüm güçlerini kullanmasını gerektirir. Gerçek Zamanlı Fiziksel Efor özelliği sayesinde bu aksiyonun her anı oynanış deneyiminizi daha da canlı kılmak üzere karşınızda olacak. Gerçek zamanlı olarak çıkan damarlar, tendeki renk değişiklikleri, kas şişmeleri ve yorgunluk belirtileri raundlar geçtikçe daha da görünür hale gelecek ve dünyanın en iyi dövüşçülerinden biri olmanın nasıl bir efor gerektirdiğine şahit olacaksınız.

·         Dövüşçü Benzerliği ve Yüz Animasyonları – EA SPORTS UFC oyunlarda karakter benzerliği ve duygu görselliği açısından yeni bir standart belirleyecek. Oyundaki tüm lisanslı dövüşçüler devrim yaratacak ölçüde benzerlik ve gerçekçilik sunmak üzere yüksek çözünürlüklü 3D kafa ve vücut taramaları kullanılarak yaratıldı. EA SPORTS IGNITE ile güçlendirilen yeni yüz animasyonu teknoloji sayesinde daha çok ifade ve duygu yansıtılırken, Octagon içinde daha yüksek farkındalık ve zeka hissiyatı da yaratılmış olacak.

·         Tam Vücut Deformasyonu – Bugüne kadar dövüşçüler arasındaki fiziksel temas simülasyonu birbiriyle zar zor temas eden vücutlarla sınırlıydı ve sonuç olarak elit sporcular gibi değil, plastikten yapılmış aksiyon figürleri gibi görünüyorlardı. Fight Night’a gerçekçi fizik özelliklerini getirerek sporda devrim yaratan ekip bu sefer de dövüşçülerinin tenini gerçek zamanlı olarak hareket ettiren yeni, tam vücut deformasyonu sistemi ile oyunu bir kez daha değiştiriyor. İlk kez kilitleme hareketlerinin ve her bir vuruşun gücü ciddi anlamda izin bırakacak.

·         İsabetli Hareketler – MMA santimlerin önemli olduğu, her bir adımın, her bir hareketin anlam kazandığı bir spordur. EA SPORTS IGNITE ile güçlendirilen İsabetli Hareket sistemi dövüşçülerin ayaklarını daha sağlam basmasını sağlayacak ve gerçek dışı kayma sahnelerini ortadan kaldıracak. Gerçekçi fizik kurallarına bağlı olarak yapılan hareketler daha gerçekçi bir aksiyona yol açacak, yerden kuvvet alarak yapılan saldırılar ve kilitleme hareketleri çok daha etkili ve inandırıcı olacak.

·         Dinamik Vuruşlar – Bir karma dövüş sanatları dövüşçüsü çevreyi de kendi avantajına kullanır, bir UFC oyununda ilk kez bunu siz de yapabileceksiniz. Dinamik ortam sayesinde Octagon’u kullanarak döner tekmeler veya Süpermen yumrukları gibi ağızları açık bırakacak hareketler yapabileceksiniz. Bunu sektörün en iyi vuruş teknolojisiyle birleştirdiğinizde tek bir kusursuz vuruşun dövüşün gidişatını değiştirebildiğini göreceksiniz.

·         Stratejik Kilit Mücadeleleri – Kemere sahip olabilmek için ayağınızı sağlam basmalı ve ringin hakimi olduğunuzu göstermelisiniz. EA SPORTS UFC dövüşçülerinin birbirini pes etmeye zorladığı kapışmaların stratejisini yaşatmak için pozisyon kapmak ve kontrol altına almak için verilen mücadeleyi yeniden tanımlıyor. Aynı gerçek sporda olduğu gibi EA SPORTS UFC dövüşçüleri de dövüşü sona erdirecek kilitleme hareketlerine girmek veya kaçmak için farklı aşamaları aşmak zorunda olacaklar.

·         Gerçek Hasar – Tüm dövüşçüler bilir ki sağlam bir vuruş gününüzü mahvedebilir. EA SPORTS UFC’nin sunduğu lineer-olmayan hasar sistemi sayesinde tek bir vuruş bile büyük hasarla sonuçlanabilecek. Bu sistem, daha önce bir dövüş simülasyonu oyununda mümkün olmayan gerçeklikte, gerçek hayattaki gibi kesikler ve berelenmeler yaratacak.

EA SPORTS IGNITE yeni teknolojiyi en iyi çizim teknikleri, gerçek zamanlı fizik kuralları, animasyonlar, yapay zeka, hareket yeteneği ve online sistemlerle birleştiriyor. Sporcular daha gelişmiş karar verme yeteneği için insana yakın zekaya, gerçek atletik hareketlerle hız ve yön değiştirmek için gerekli çevikliğe sahip olacak ve canlı dünyalar oyun deneyimini aynı gerçek dünyadaki stadlar ve arenalarda olduğu gibi zengin ve dinamik hale getirecek. EA SPORTS IGNITE’ın yeni nesil konsollardaki EA SPORTS oyunlarını nasıl güçlendirdiğini görmek istiyorsanız EA SPORTS IGNITE web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.