-->
E-spor’da Tarihi Başarı!

Türk Takımı DreamHack 2013’te Oyun Dünyasının En Önemli Turnuvasında 2.Oldu! Yılda iki kez düzenlenen ve elektronik sporseverleri buluşturan ve dünyanın en büyük dijital festivali olan DreamHack,bu yıl da profesyonel e-spor takımları arasında düzenlenen yüzlerce maça ev sahipliği yaptı. Dünyanın en önemli e-spor turnuvasında Dark Passage bir ilki başararak finale kalan ilk Türk takımı oldu! Türkiye’nin […]

28.06.2013 | ulasufuk

Türk Takımı DreamHack 2013’te Oyun Dünyasının En Önemli Turnuvasında 2.Oldu!

Yılda iki kez düzenlenen ve elektronik sporseverleri buluşturan ve dünyanın en büyük dijital festivali olan DreamHack,bu yıl da profesyonel e-spor takımları arasında düzenlenen yüzlerce maça ev sahipliği yaptı.

Dünyanın en önemli e-spor turnuvasında Dark Passage bir ilki başararak finale kalan ilk Türk takımı oldu!

Türkiye’nin dört bir yanından en iyi takımların yarıştığı UÖT Türkiye elemelerinin şampiyonu Dark Passage KasperskyLab, 15-18 Haziran tarihlerinde İsveç’te gerçekleşen DreamHack Summer 2013 festivalinde 20.000 katılımcının önünde büyük bir başarıya imza attı. Türk ekip, katılan 92 takımı geride bırakarak finale yükseldi ve festivalin 2.si oldu.

Türk takım adalet meydanlarından zaferle dönüyor…

Kıyasıya mücadelenin hakim olduğu çeyrek final ve yarı final maçlarının ardından finalde Copenhagen Wolves ile çarpışan Dark Passage KasperskyLab, maçta 2-1 mağlup olarak turnuvayı 2. tamamladı ve 10.000 TL ikincilik ödülünün sahibi oldu. Şampiyon olan CW ise 20.000 TL’yi evine götürdü.

Katıldığı ilk uluslararası turnuvada finale yükselme başarısı gösteren DP.KasperskyLab takımını tebrik ederiz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!