-->
DICE, Mirror’s Edge’in Dönüşünü Müjdeledi

Electronic Arts Inc.’in (NASDAQ: EA) ödüllü stüdyosu, Battlefield™ serisinin geliştiricisi DICE bugün oyuncuların hayran olduğu Mirror’s Edge’in yeniden geliştirildiğini duyurdu. Mirror’s Edge 2008 yılında piyasaya çıkmış ve oyunun ana kadın kahramanı “Faith” kısa sürede bir video oyun ikonu haline gelmişti. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncu ve eleştirmenler oyunun kendine has karakterlerini, stilize dünyasını ve birinci şahıs […]

12.06.2013 | ulasufuk

Electronic Arts Inc.’in (NASDAQ: EA) ödüllü stüdyosu, Battlefield™ serisinin geliştiricisi DICE bugün oyuncuların hayran olduğu Mirror’s Edge’in yeniden geliştirildiğini duyurdu. Mirror’s Edge 2008 yılında piyasaya çıkmış ve oyunun ana kadın kahramanı “Faith” kısa sürede bir video oyun ikonu haline gelmişti. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncu ve eleştirmenler oyunun kendine has karakterlerini, stilize dünyasını ve birinci şahıs aksiyon macerasına yeni yaklaşımını övmüşlerdi. Yeni Mirror’s Edge seriyi gelişmiş görseller ve Faith’in yepyeni çıkış hikayesi ile seriyi yeniden başlatacak. DICE’ın ünlü Frostbite teknolojisini kullanacak olan oyun Microsoft oyun ve eğlence sistemi Xbox One, PlayStation4 ve PC için piyasaya çıkacak.

“Oyuncularla Mirror’s Edge ve Faith’i tanıştıralı beş yıl oldu, yeniden bir araya gelmeleri için doğru zamanın gelmesini bekliyorduk,” diyor DICE Baş Yapımcılarından Sara Jansson. “Frostbite motoru ve yeni nesil platformlar sayesinde oyunculara daha da zengin bir dünya sunabilecek, oyuncuların hem hareket, hem de aksiyon açısından daha da serbest olmalarını sağlayabileceğiz.”



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!