-->
Assassin’s Creed IV Black Flag Tarihinin Bir Parçası Olun

Ubisoft bugün Assassin’s Creed IV Black Flag hayranlarına Assassin’s Creed tarihinin bir parçası olma şansı verecek, eşi görülmemiş bir interaktif deneyimi duyurdu. 137 şanslı oyuncu açık denizlerdeki destansı bir Deniz Savaşı’nı tasvir eden 18. yüzyıl tarzı Assassin’s Creed IV Black Flag yağlı boya resminde yer alarak ölümsüzleşecekler. Paris’teki Beaux-Arts okulundaki usta sanatçılar tarafından hayata geçirilecek […]

27.06.2013 | ulasufuk

Ubisoft bugün Assassin’s Creed IV Black Flag hayranlarına Assassin’s Creed tarihinin bir parçası olma şansı verecek, eşi görülmemiş bir interaktif deneyimi duyurdu.

137 şanslı oyuncu açık denizlerdeki destansı bir Deniz Savaşı’nı tasvir eden 18. yüzyıl tarzı Assassin’s Creed IV Black Flag yağlı boya resminde yer alarak ölümsüzleşecekler. Paris’teki Beaux-Arts okulundaki usta sanatçılar tarafından hayata geçirilecek olan 2.3 x 4.5 metre büyüklüğündeki resim hem online olarak, hem de 4 Kasım – 3 Aralık tarihleri arasında Fransa’daki Musée de la Marine galerisinde sergilenecek.

Assassin’s Creed tarihinin bir parçası olmak için yapmanız gereken tek şey duygularınızı ve tutkunuzu mümkün olduğunca açığa vurduğunuz resimlerinizi göndermek. Katılımınızı sosyal medya üzerinden yapabilecek, resmin zaman içindeki gelişimini görebilecek ve favori yüzlerinizi ‘beğenebileceksiniz’. Assassin’s Creed camiası için hazırlanan özel THE WATCH servisinin üyeleri bu yarışmaya erkenden katılabilecekler.

Assassin’s Creed IV Black Flag, büyük İmparatorluklar arasındaki savaş sona erdiğinde Kraliyet Donanmasından korsanlığa geçiş yapan ve sürekli olarak tehlike ve macera peşinde koşan genç İngiliz Edward Kenway’in hikayesini anlatıyor. Acımasız bir korsan ve yetenekli bir savaşçı olan Edward kendisini kısa süre içinde Suikastçiler ve Tapınakçılar arasındaki kadim savaşın ortasında buluyor. 18. yüzyılın başlarında geçen oyun Karasakal ve Charles Vane gibi tarihin en ünlü korsanlarından bazılarını da içeriyor ve oyuncuları sonradan Korsanların Altın Çağı olarak adlandırılacak şiddet dolu dönemde Batı Hint Adalarında bir yolculuğa çıkarıyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!