-->
Activision (E3) 2013’te Yeni Nesil Oyunlarını Tanıtacak

Gösterilecek Oyunlar Arasında Call of Duty: Ghosts, Destiny ve Skylanders SWAP Force Bulunuyor Santa Monica, CA – 7 Haziran 2013 – Bir Activision Blizzard, Inc. (NASDAQ: ATVI) firması olan Activision Publishing, Inc. oyun sektörün en önemli serilerinden bazılarının da aralarında bulunduğu etkileyici oyun kadrosu ile 11 – 13 Haziran 2013 tarihlerinde Los Angeles Convention Center’da düzenlenecek […]

10.06.2013 | ulasufuk

Gösterilecek Oyunlar Arasında Call of Duty: Ghosts, Destiny ve Skylanders SWAP Force Bulunuyor

Santa Monica, CA – 7 Haziran 2013 – Bir Activision Blizzard, Inc. (NASDAQ: ATVI) firması olan Activision Publishing, Inc. oyun sektörün en önemli serilerinden bazılarının da aralarında bulunduğu etkileyici oyun kadrosu ile 11 – 13 Haziran 2013 tarihlerinde Los Angeles Convention Center’da düzenlenecek olan Electronic Entertainment Expo (E3 Expo) 2013’te oyunlardaki yeni nesli gözler önüne serecek. Güney Salonu’ndaki #647 numaralı Activision standında gösterilecek oyunlar arasında Call of Duty: Ghosts, Destiny ve Skylanders SWAP Force bulunuyor.  

“Bu sene yalnızca Activision için değil, tüm oyun dünyası için çok önemli bir sene,” diyor Activision Publishing CEO’su Eric Hirshberg.  “Konsollarda yeni nesil başlıyor ve doğal olarak herkes bunun oyunlarda ne gibi yeni imkanlar doğuracağını görmek istiyor. Oyuncularımız en çok önem verdiği şeylere özel olarak odaklanmayı sürdürüyoruz: eğlenceli oynanış, etkileyici dünyalar ve sevilen yenilikler. İşte bu seneki E3 fuarındaki inanılmaz oyun kadromuz da sizlere tam olarak bunları sunacak.”

Activision’ın E3 Standında Şu Oyunlar Gösterilecek:

Call of Duty: Ghosts – Orijinal Call of Duty’yi ve başarılı Call of Duty: Modern Warfare serisinin yaratan stüdyo Infinity Ward tarafından geliştirilen Call of Duty: Ghosts Call of Duty için yeni bir nesil başlatacak ve serinin çıtasını ciddi anlamda yükseltecek. Oyun yeni nesil motor ile güçlendirilmiş yepyeni bir dünya, yeni bir hikaye ve yeni karakterler sunacak. Oyuncular ilk kez güçsüz durumda olan tarafta olacaklar, kendilerinden kat kat üstün sayıya ve ateş gücüne sahip bir düşmana karşı mücadele veren bir manganın üyesi olarak savaşa katılacaklar. Call of Duty: Ghosts’un yeni nesil motoru aralarında önümüzdeki aylarda açıklanacak yepyeni çokluoyuncu özelliklerinin de bulunduğu birçok oynanış yeniliği getirecek. Oyunun Microsoft Xbox 360 oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Windows PC için 5 Kasım 2013’te piyasada olması bekleniyor.  (Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi, Xbox 360, PlayStation 4 bilgisayar eğlence sistemi, PlayStation®3 sistemi ve Windows PC için geliştirilmektedir; henüz ESRB tarafından derecelendirilmemiştir.)

Destiny – Activision’ın Halo’nun yaratıcısı Bungie ile işbirliği içinde geliştirdiği Destiny, birinci şahıs aksiyon oyuncularını birbirinden heyecanlı maceralarla dolu ortak ve kalıcı bir online dünyada birleştiren bir interaktif eğlence evrimi. Destiny oyuncuları Dünya’daki son şehrin Muhafızları rolünde Mars’ın kızıl çöllerinden Venüs’ün sık ormanlarına kadar güneş sistemimizin kadim harabeleri arasında dolaşacaklar. İnanılmaz güçlere sahip olan oyuncular insanoğlunun düşmanlarına karşı savaşacak ve insanlığın Altın Çağı’nın çöküşü sırasında kaybedilenleri geri almaya çalışacaklar. Hikayelerin yön verdiği bir evrende geçen Destiny efsanesi oyuncuları birbirine kesintisiz biçimde bağlanmış işbirlikli, rekabete dayalı, herkese açık ve sosyal aktivitelerle dolu cesur bir yeni dünyada birbirinden sürükleyici maceralara götürecek. (PlayStation 4 sistemi, PlayStation 3 sistemi, Xbox One ve Xbox 360 için geliştirilmiştir; henüz ESRB tarafından derecelendirilmemiştir.)

Skylanders SWAP Force – Activision’ın Skylanders SWAP Force oyunu ödüllü serinin kendine has oynanışının ve toplanabilir oyuncak deneyiminin başarısını devam ettirirken oyunculara yepyeni bir özellik de sunuyor: dinamik değiştirilebilirlik. Çocuklar ve oyuncular 16 SWAP Force™ karakterinin alt ve üst yarılarını değiştirerek 250’den fazla benzersiz kombinasyon yaratabilecek ve Skylands’tr dolaşıp Kaos ile savaşmak için benzersiz sayıda farklı seçeneğe sahip olacaklar. Yeni nesil görsellerle dolu bol detaylı bir dünyada geçen Skylanders SWAP Force çocukları her biri farklı güçlere ve kişiliğe sahip, daha önce görülmemiş 32 kahraman karakterlerle yepyeni bir maceraya çıkaracak. Oyunda ayrıca Skylands’in özel bölgelerinde kullanılabilecek uçmak, tırmanmak ve ışınlanmak gibi yeni yetenekler de mevcut olacak. Ayrıca oyuncular hem Skylanders Spyro’s Adventure®, hem de Skylanders Giants’taki 100’den fazla karakterden oluşan tüm koleksiyonlarını da kullanabilecekler.Skylanders SWAP Force Kuzey Amerika’da 13 Ekim, Avustralya’da 16 Ekim ve Avrupa’da 18 Ekim’de satışa sunulacak. Oyuncular dünyanın her yerinden 7 Haziran’dan itibaren Skylanders SWAP ForceBaşlangıç Paketleri için ön sipariş verebilecekler; katılımcı mağazalardan verilen ön siparişlerde ücretsiz bir Skylanders oyuncağı da sizin olacak. Önerilen perakende satış fiyatları şu şekilde olacak: başlangıç paketi, $74.99; tekli aksiyon figürleri, temel karakterler için $9.99, yeni SWAP Force karakterleri için $14.99. (PlayStation 4 sistemi, PlayStation 3 sistemi, Xbox One, Xbox 360 ve Nintendo Wii U™ sistemi için Vicarious Visions tarafından geliştirilmiştir; Nintendo Wii™ versiyonu Beenox tarafından geliştirilmektedir; Nintendo 3DS™ versiyonu n-Space tarafından geliştirilmektedir; henüz ESRB tarafından derecelendirilmemiştir.)

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!