-->
2K, The Bureau: XCOM Declassified DLC’sini Duyurdu

Özel ön sipariş içeriği ve oyun sonrasında çıkacak DLC, gizli XCOM organizasyonun iyice kökenine iniyor  #EraseTheTruth hashtag’I ile Twitter sohbetlerine katılabilirsiniz 2K ve BioShock® 2’nin yaratıcısı 2K Marin, Kuzey Amerika’da 20 Ağustos 2013’te çıkacak olan The Bureau: XCOM Declassified’i çıkış sonrasında da desteklemeye devam edecek indirilebilir içerik planlarını açıkladı. Anlatıma yoğunlaşacak olan ek içerik, gizli […]

21.06.2013 | ulasufuk

Özel ön sipariş içeriği ve oyun sonrasında çıkacak DLC, gizli XCOM organizasyonun iyice kökenine iniyor 

#EraseTheTruth hashtag’I ile Twitter sohbetlerine katılabilirsiniz

2K ve BioShock® 2’nin yaratıcısı 2K Marin, Kuzey Amerika’da 20 Ağustos 2013’te çıkacak olan The Bureau: XCOM Declassified’i çıkış sonrasında da desteklemeye devam edecek indirilebilir içerik planlarını açıkladı. Anlatıma yoğunlaşacak olan ek içerik, gizli XCOM organizasyonunun açığa çıkarılan kökeni hakkında daha ayrıntılı bilgiler elde etmenizi sağlayacak ve Microsoft Xbox 360 oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Windows® PC için sunulacak. İlk DLC paketi ise Xbox 360 oyuncularına özel olarak çıkarılacak.

“Bugüne kadar oyunlarımız için son derece yüksek kaliteli destekleyici içerikler sunduk ve bundan büyük gurur duyuyoruz,” diyor 2K Başkanı Christoph Hartmann. “The Bureau’nun paranoyalarla dolu Soğuk Savaş döneminde geçen orijinal hikayelerini anlatarak XCOM evrenini genişletmeye devam edeceğiz.

The Bureau için yarattığımız alternatif 1962 evreni son derece geniş bir evren ve XCOM’un ilk günleri hakkında anlatılabilecek yığınla hikaye var,” diyor 2K Marin Geliştirme Direktörü Morgan Gray. “Aynı Bioshock 2 için çıkardığımız Minvera’s Den DLC’sinin Rapture’a farklı bir perspektif sunması gibi, XCOM’da da hikayelerimiz oyuna yeni bir perspektiften bakmanızı sağlayacak.”

Katılımcı mağazaların herhangi birinden The Bureau için ön sipariş veren oyuncular ana hikayede “Codebreakers” isminde bir bonus yan göreve sahip olacaklar. Bu görevde, düşman iletişimini kaydedip şifrelerini çözmeye yarayan çok gizli bir hükümet komünikasyon tesisi bir anda sessizliğe bürünür. Özel Ajan Carter ve ekibi gizli savaşın gidişatını değiştirme çabasıyla tesisi tekrar aktif hale getirmek için personel ile irtibat kurmak, düşman tehdidini ortadan kaldırmak ve gizemli şifreyi çözmek zorundadır.

Codebreakers yan görevine ek olarak, katılımcı mağazalardan The Bureau ön siparişi veren oyuncular bir de özel oyun içi silahı olan Light Plasma Pistol’e sahip olacaklar. Uzaylı silah teknolojileri üzerinde yapılan öncü Büro araştırmaları sonucunda prototip halinde bir hafif plazma tabancası geliştirilmiştir. Uzaylı versiyonu kadar hantal olmayan bu ufak silah plazma ışınları ateşlemektedir ve geliştirilmiş ateş hızı sayesinde oyunculara insanlığın hayatta kalabilmesi uğruna yapılan gizli savaşta avantaj sağlamıştır.

The Bureau: XCOM Declassified PEGI tarafından 16 ile derecelendirilmiştir ve tüm dünyada 23 Ağustos 2013 tarihinde, Xbox 360 konsolu, PlayStation 3 sistemi ve Windows PC için piyasaya çıkacaktır. Daha fazla bilgi için lütfen Facebook sayfasını veya resmi web sayfasını ziyaret edin: http://erasethetruth.com.

2K Marin bir 2K stüdyosudur. 2K, Take-Two Interactive Software, Inc.’in (NASDAQ: TTWO) yayın markasıdır.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!