-->
Warner Bros Entertainment Sunar: Dying Light

WARNER BROS. INTERACTIVE ENTERTAINMENT OYUNCULARA DYING LIGHT İLE  “İYİ GECELER, İYİ ŞANSLAR” DILER Umutlar pamuk ipliğine bağlıyken ve Işık ile beraber Solarken, Kurtulanlar İnsanlıktan geriye kalanları keşfedecek. 2014’de Yeni Nesil ve Şimdiki Nesil Konsollar ve PC’ye geliyor. Warner Bros. Interactive Entertainment sunar; aksiyon korku türünde , geniş, açık bir dünya ve olağanüstü bir gece gündüz döngüsü […]

23.05.2013 | ulasufuk

WARNER BROS. INTERACTIVE ENTERTAINMENT OYUNCULARA DYING LIGHT İLE  “İYİ GECELER, İYİ ŞANSLAR” DILER

Umutlar pamuk ipliğine bağlıyken ve Işık ile beraber Solarken, Kurtulanlar İnsanlıktan geriye kalanları keşfedecek.

2014’de Yeni Nesil ve Şimdiki Nesil Konsollar ve PC’ye geliyor.

Warner Bros. Interactive Entertainment sunar; aksiyon korku türünde , geniş, açık bir dünya ve olağanüstü bir gece gündüz döngüsü sunacak bir FPS oyunu, Dying Light. Techland tarafından şu anda yapım aşamasında olan oyun 2014 yılında Xbox One, Microsoft’tan hepsi bir arada oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®4, Xbox 360, PlayStation®3 ve PC için geliyor.

Gündüz zamanı, oyuncular korkunç bir salgın tarafından ele geçirilmiş geniş bir kentsel çevreyi araştıracak, erzak bulmaya çalışacak ve silahlarını geliştirerek salgından etkilenmişlere karşı kendini koruyacak. Gece zamanı ise, salgından etkilenmişler daha saldırgan ve tehlikeli hale geliyor ve avcı av halini alıyor. Güneş battıktan sonra ortaya çıkan avcılar oyunculara korkulu anlar yaşatacak. Sabahın ilk ışıklarını görmek için oyuncular ellerindeki her şeyi kullanarak hayatta kalmaya çalışacaklar.

“Techland ile yeni nesil konsollar için özgün bir oyun tecrübesi sunacak Dying Light oyunu için beraber çalışmaktan heyecan duyuyoruz” diye belirten Warner Bros. Interactive Entertainment Amerika Satış ve Operasyonlar sorumlusu ve Kıdemli Başkan Yardımcısı Kevin Kebodeaux, şöyle devam ediyor “Techland ile olan iş birlikteliğimiz onların başarılı oyun geliştirme yetenekleri ile Warner Bros. Interactive Entertainment’ın eşi benzeri bulunmayan yayıncılık tecrübesini bir araya getirmemizi sağladı”

“Yeni nesil teknolojiler bize olağanüstü bir gece gündüz döngüsü içeren gerçekten dinamik açık bir dünya yaratmamıza olanak sağlıyor” diye belirten Techland CEO’su Pawel Marchewka, “Yaratıcı “free running” mekanikleri sayesinde oyunculara, neredeyse kısıtlamaları olmayan bir keşfetme ve hayatta kalma tecrübesini geliştirecek silah işçiliği dinamikleri sunabileceğiz”.

Dying Light hakkında son haberler ve güncellemeler için lütfen  http://www.Facebook.com/DyingLightGame ziyaret edin.

 

BASIN BÜLTENİ

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!