-->
Wargaming, Açık Kaynak Geliştirme Vakıflarına Finansal Destek Sağlayacak

Destek alacak kurumlar arasında Linux, Django ve Wikimedia var. Oyun geliştirici ve yayıncısı olarak tanınan Wargaming, başarılı oyunlarını güçlendirmek için pek çok açık kaynak teknolojisini kullanıyor. Wargaming’in düzenli olarak kullandığı teknolojileri desteklemek konusundaki arzusu sadece bugüne kadar gösterilmiş çabalara katkı verme amacını ortaya koymakla kalmıyor, bu teknolojilerin gelişerek gelecekteki hedeflerine ulaşmaları için yardımcı olma isteğini […]

23.05.2013 | ulasufuk

Destek alacak kurumlar arasında Linux, Django ve Wikimedia var.

Oyun geliştirici ve yayıncısı olarak tanınan Wargaming, başarılı oyunlarını güçlendirmek için pek çok açık kaynak teknolojisini kullanıyor. Wargaming’in düzenli olarak kullandığı teknolojileri desteklemek konusundaki arzusu sadece bugüne kadar gösterilmiş çabalara katkı verme amacını ortaya koymakla kalmıyor, bu teknolojilerin gelişerek gelecekteki hedeflerine ulaşmaları için yardımcı olma isteğini de gösteriyor.

Wargaming Çözüm Mimarı Maksim Melnikau, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Efsanevi DVO evrenlerimizi yaratırken birçok açık kaynak teknolojisi kullanıyoruz. Linux ile sunucularımızı çalıştırıyor, web projelerimizin iskeletini Django ile oluşturuyor, araştırmalarımızda Wikimedia’nın yardımına başvuruyoruz. Şirket olarak bu harika araçların yaratılmasında emeği geçen tüm geliştirici, test elemanı ve kullanıcılara teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz. Bu büyük çalışmaların geleceğe uzanmasında yardımcı olabileceğimiz için çok büyük gurur duyuyoruz.”

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!