-->
Türkiye’nin ilk AVM Dijital Oyun Festivali

Trump Alışveriş Merkezi, Türkiye’nin ilk ‘AVM digital oyun festivali’ne ev sahipliği yapıyor: GameX in Trump. Trump Alışveriş Merkezi Sergi Salonu’nda gerçekleşecek festivalde son teknoloji bilgisayarlarda oyun turnuvaları, sevilen oyun karakterlerinin gerçeğe dönüşmüş halleri, oyun konsolları, oyun simülatörleri ve daha birçok sürpriz biraraya gelecek. Festival tüm oyun tutkunlarına açık olacak. Türkiye’nin ilk AVM Digital oyun festivali […]

14.05.2013 | ulasufuk

Trump Alışveriş Merkezi, Türkiye’nin ilk ‘AVM digital oyun festivali’ne ev sahipliği yapıyor: GameX in Trump. Trump Alışveriş Merkezi Sergi Salonu’nda gerçekleşecek festivalde son teknoloji bilgisayarlarda oyun turnuvaları, sevilen oyun karakterlerinin gerçeğe dönüşmüş halleri, oyun konsolları, oyun simülatörleri ve daha birçok sürpriz biraraya gelecek. Festival tüm oyun tutkunlarına açık olacak.

Türkiye’nin ilk AVM Digital oyun festivali olan GameX in Trump, Trump Alışveriş Merkezi’nin 1000 m2 büyüklüğe sahip sergi salonunda gerçekleşecek. 17-18-19 Mayıs’ta gerçekleşecek ve finali 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda yapılacak festivalde oyun severler en son digital oyunları deneyimleme fırsatı bulacaklar.

Son teknoloji bilgisayarlarda gerçekleşecek turnuvalar, sevilen oyun karakterlerinin gerçeğe dönüşmüş halleri, oyun konsolları, oyun simülatörleri ve daha birçok sürpriz GameX in Trump’ta oyun tutkunları ile buluşacak.

GameX in Trump boyunca oyun için özel olarak dizayn edilmiş masaüstü bilgisayarlarda League of Legends, S2 Son Silah gibi günümüzün en popüler oyunları oynatılacak. Turnuvalara bireysel ve takım olarak katılmak mümkün olacak.

Türkiye’de ilk kez bir alışveriş merkezinde organize edilen GameX in Trump Oyun Festivali’ne tüm oyunseverler ücretsiz katılabilecek. Festivale katılmak isteyenler www.gamexnow.com/trump adresinden online kayıt işlemleri yaptırabilir.

GameX in Trump etkinliğinde dereceye giren oyunculara sürpriz hediyeler verilecek.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!