-->
The Sims 4 PC ve Mac için 2014’te Piyasada Olacak

The Sims 4 Sim’lerin kalp ve ruhlarını ön plana çıkararak oyuncuların bu tek kişilik çevrimdışı deneyimde bugüne kadar gördükleri en şaşırtıcı, en etkileyici ve kendini en iyi ifade eden Sim’lerle daha derin bağlar kurmalarını sağlayacak. The Sims 4 oyuncuların yenilikçi araçlar kullanarak dünyalarını kişiselleştirmelerine ve yaratımlarını arkadaşları ve hayranları ile kolayca paylaşmalarına imkan verecek. The […]

07.05.2013 | ulasufuk

The Sims 4 Sim’lerin kalp ve ruhlarını ön plana çıkararak oyuncuların bu tek kişilik çevrimdışı deneyimde bugüne kadar gördükleri en şaşırtıcı, en etkileyici ve kendini en iyi ifade eden Sim’lerle daha derin bağlar kurmalarını sağlayacak. The Sims 4 oyuncuların yenilikçi araçlar kullanarak dünyalarını kişiselleştirmelerine ve yaratımlarını arkadaşları ve hayranları ile kolayca paylaşmalarına imkan verecek.

The Sims serisi dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca hayranının tutkusu ve yaratıcılığı ile zirvedeki yerini koruyor. Oyunun hayranlarının seriye olan bu bağlılığı, The Sims Studio ekibinin yaratıcılığını ateşleyen ve bugüne kadar 150 milyonun üzerinde satmış olan dünyanın bu en popüler simülasyon oyununu sürekli olarak geliştirmeye ve yenilemeye iten en büyük sebep.

Sosyal ağlar üzerinden The Sims hikayelerini paylaşan ve tartışan 30 milyonun üzerinde hayranımıza teşekkür etmek adına düzenlediğimiz özel VIP brifinge katılma hakkı kazanan hayranlarımızla The Sims 4 hakkındaki ilk bilgileri herkesten önce paylaştık. Bu seçilmiş grup geliştirici ekibin ağzından dünyada The Sims 4’ü öğrenen ilk kişiler oldular ve kendileri oyun geliştirilirken geliştirme ekibine özel yoldan erişme şansına da sahip olacaklar.

The Sims 4 hakkında en yeni bilgileri kaçırmamak için lütfen www.thesims.com/thesims4 adresini ziyaret edin.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!