-->
Puppeteer’dan Yedek Kafa Videoları

SCE Japan Studios, Moon Bear King tarafından kafası çalınan Kutaro isimli bir çocuğun hikayesini konu alan Puppeteer için yeni videolar yayınladı. Kutaro, başını geri almak kafatası ve hamburger gibi yedek kafalar kullanacak. İşte Sony bu kafaların bazılarını göstermek amacıyla bu videoları yayınladı. İşte videolar:  Örümcek Kafa Videosu  Kafatası Kafa Videosu  Hamburger Kafa Videosu  Kardan Adam Kafa […]

11.05.2013 | ulasufuk

SCE Japan Studios, Moon Bear King tarafından kafası çalınan Kutaro isimli bir çocuğun hikayesini konu alan Puppeteer için yeni videolar yayınladı.

Kutaro, başını geri almak kafatası ve hamburger gibi yedek kafalar kullanacak. İşte Sony bu kafaların bazılarını göstermek amacıyla bu videoları yayınladı. İşte videolar:

 Örümcek Kafa Videosu

 Kafatası Kafa Videosu

 Hamburger Kafa Videosu

 Kardan Adam Kafa Videosu

 Çay Fincanı Kafa Videosu

 Roket Kafa Videosu

 Ninja Kafa Videosu

 Şövalye Kafa Videosu



Popüler Haberler


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!