-->
Playstore’dan Hafta Sonu İndirimleri

Popüler oyunlarda %75’e varan indirimler Playstore’da Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore,  oyun severlere her hafta başka bir kampanyanın heyecanını yaşatıyor. Playstore’da bu hafta sonu Command&Conquer Red Alert 3, Command&Conquer 4 Tiberian Twilight, Burnout Paradise ve NBA 2K13 gibi popüler oyunları %75’e varan indirimler ve aylık 1 TL’den başlayan taksitlerle sunuyor. […]

18.05.2013 | ulasufuk

Popüler oyunlarda %75’e varan indirimler Playstore’da

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore,  oyun severlere her hafta başka bir kampanyanın heyecanını yaşatıyor. Playstore’da bu hafta sonu Command&Conquer Red Alert 3, Command&Conquer 4 Tiberian Twilight, Burnout Paradise ve NBA 2K13 gibi popüler oyunları %75’e varan indirimler ve aylık 1 TL’den başlayan taksitlerle sunuyor.

Kataloğunda 1.000’e yakın farklı oyun yer alan TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore, hafta sonları yaptığı büyük indirimlerle oyunseverlere kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor.

En popüler oyunlara dünya ile aynı anda ulaşma imkânı sunan Playstore’un yeni kampanyası, 17 Mayıs – 21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Kampanya kapsamında; “Command&Conquer Red Alert 3”, “Command&Conquer 4 Tiberian Twilight”, “Burnout Paradise Ultimate Box”, “NBA 2K13”, “Skydrift, “Omerta City of Gangsters” gibi popüler oyunları, %75’e varan indirimler ve aylık 1 TL’den başlayan taksitlerle almak mümkün olacak.

Kampanya detaylarını öğrenmek ve oyunları satın almak için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz:

http://www.playstore.com/#!/kampanya/hafta-sonu-17-mayis

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!