-->
Playstore’dan Hafta Sonu İndirimi ve “Grid 2” Müjdesi

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore bu hafta sonu indirim kampanyası ve yeni oyunlar sunuyor. Playstore’un yeni indirim kampanyasında; “Sniper Ghost Warrior 2” oyununun “Limited Edition” versiyonu, % 50 indirimle 48 TL yerine 24 TL’ye alınabilecek. Playstore’un oyunseverlere bir de müjdesi var: Yılın en çok beklenen yarış oyunlarından “Grid 2”, aylık […]

31.05.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore bu hafta sonu indirim kampanyası ve yeni oyunlar sunuyor. Playstore’un yeni indirim kampanyasında; “Sniper Ghost Warrior 2” oyununun “Limited Edition” versiyonu, % 50 indirimle 48 TL yerine 24 TL’ye alınabilecek. Playstore’un oyunseverlere bir de müjdesi var: Yılın en çok beklenen yarış oyunlarından “Grid 2”, aylık 6 TL’den başlayan taksitlerle, dünya ile aynı anda Playstore’da satışa sunuluyor.

TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore ile keyifli bir hafta sonu oyunseverleri bekliyor. Playstore’da  bu hafta sonu, “Sniper Ghost Warrior 2 Limited Edition” kampanyasının heyecanı yaşanıyor. 3 milyondan fazla satan bir önceki oyunun on ikiden vuruş özelliğini daha da gerçekçi hale getiren  “Sniper Ghost Warrior 2”, görsel açıdan eğlenceli bir oyun deneyimi sunuyor. Kampanyalı oyun, 4 Haziran’a kadar % 50 indirimle 48 TL yerine 24 TL’ye Playstore’da oyunseverleri bekliyor.

Kampanya detaylarını öğrenmek ve oyunu satın almak için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz:

http://www.playstore.com/#!/oyun/sniper-ghost-warrior-2


“Grid 2” dünyayla aynı anda Playstore’da

Playstore’da indirim kampanyası ile birlikte yeni bir oyunun da heyecanı yaşanıyor. Yılın en çok beklenen yarış oyunlarından “Grid 2”, dünya ile aynı anda Playstore’da oyunseverlerle buluşuyor. “Grid 2”, aylık 6 TL’den başlayan taksitlerle alınabiliyor.

Codemasters firması tarafından hazırlanan başarılı yarış simülasyonu “Grid”, ikinci oyun ile oyuncularla buluşuyor. Bu yeni macerada oyunseverler, birbirinden zorlu yarışlarda rakipleri geride bırakıp dünyanın en hızlı ve ünlü yarışçısı olmaya çalışıyorlar. Oyunseverler, son 40 yıla damgasını vurmuş efsane araçlarla üç farklı kıtada yarışıyorlar. Paris’ten Abu Dabi’ye, Chicago’dan California sahillerine kadar birbirinden farklı şehir ve lisanslı pistler yarış severleri bekliyor.
Oyun detaylarını öğrenmek ve oyunu satın almak için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz:

http://www.playstore.com/#!/oyun/grid-2

 

grid2

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!