-->
İngiltere PC Perakende Oyun Satışları (12 – 18 Mayıs)

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 12 – 18 Mayıs tarihleri arasında PC için perakende satış rakamlarına göre en çok satan oyunlar açıklandı. Listeye baktığımızda Football Manager 2013’ü ilk sırada görürken, SimCity ikinci, The Sims 3: University Life ise üçüncü sırada yer almış. İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 18 Mayıs ile biten haftada PC için Perakende satış rakamı en […]

21.05.2013 | ulasufuk

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 12 – 18 Mayıs tarihleri arasında PC için perakende satış rakamlarına göre en çok satan oyunlar açıklandı.

Listeye baktığımızda Football Manager 2013’ü ilk sırada görürken, SimCity ikinci, The Sims 3: University Life ise üçüncü sırada yer almış.

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 18 Mayıs ile biten haftada PC için Perakende satış rakamı en iyi olan oyunların tam listesine aşağıdan bakabilirsiniz:

1.) Football Manager 2013 (Sega)
2.) SimCity (EA Games)
3.) The Sims 3: University Life (EA Games)
4.) The Sims 3 (EA Games)
5.) The Sims 3: Seasons (EA Games)
6.) The Elder Scrolls V: Skyrim (Bethesda)
7.) The Sims 3: Supernatural (EA Games)
8.) Worls of Warcraft: Mists of Pandaria (Blizzard)
9.) Starcraft 2: Heart of the Swarm (Blizzard)
10.) The Sims 3: Pets (EA Games)



Popüler Haberler


Bethesda tarafından yayınlanan ve ilgi çekici bir atmosfere sahip olan Ghostwire: Tokyo’nun PC sürümünden, 17 Nisan tarihinde Denuvo koruması kaldırıldı.


Electronic Arts, F1 24’ün nefes kesici ilk fragmanını ve oyun ile ilgili yeni detayları paylaştı!


Cities: Skylines 2’nin Beach Properties DLC’si, son derece olumsuz eleştiriler almasının ardından ücretsiz hale getirildi ve satın alanlara para iadesi yapılıyor.


Devolver Digital tarafından yayınlanan Human Fall Flat’in devam oyunu Human Fall Flat 2’nin 2026 yılına ertelendiği resmi olarak açıklandı.