-->
İlk Türk Yapımı, Gerçek ‘Kale Savunma’ Oyunu Zombi Muharebesi Çıktı

İlk Türk yapımı, gerçek ‘kale savunma’ oyunu Zombi Muharebesi Apple App Store’da! Gorilto’nun ikinci oyunu Zombi Muharebesi, İngilizce adıyla Oriental Wars: Zombies!, Apple App Store daki yerini aldı. Son zamanların en çok beğenilen türlerinden ‘kale savunma’ kategorisindeki Osmanlı temalı oyunun amacı, farklı stratejiler kurarak kalenizi zombi akınlarına karşı korumak. Pek çok özelliğin tadını çıkarın. Oyunda strateji […]

23.05.2013 | ulasufuk

İlk Türk yapımı, gerçek ‘kale savunma’ oyunu Zombi Muharebesi Apple App Store’da!

Gorilto’nun ikinci oyunu Zombi Muharebesi, İngilizce adıyla Oriental Wars: Zombies!, Apple App Store daki yerini aldı.

Son zamanların en çok beğenilen türlerinden ‘kale savunma’ kategorisindeki Osmanlı temalı oyunun amacı, farklı stratejiler kurarak kalenizi zombi akınlarına karşı korumak.

Pek çok özelliğin tadını çıkarın.

Oyunda strateji yeteneklerinizi zorlayan 20 harita, 40 bölüm ve 3 farklı tema bulunuyor. Emrinize amade yeniçeri, okçu, cengaver, mehteran, hezarfen ve katapult gibi farklı savaşçılar ve 12 farklı geliştirme ile Zombi yok etmenin tadına varabilir, dilerseniz oyundaki karakterinizi enteresan kıyafetlerle gönlünüzce kişiselleştirebilirsiniz. Cenk Taner Dönmez’in hazırladığı özgün müzikler ise oyun keyfini pekiştiren ayrıntılardan.

Yeni geliştirmeler yolda! 

Çağlar Çorumlu ve Talha Sayar’ın sesleriyle renklenen oyun şu anda tamamen Türkçe ve İngilizce seslendirmeye sahip. Pek yakında İspanyolca, Fransızca, Almanca, Arapça, Rusça ve Çince versiyonları da piyasada olacak.

iPod Touch, iPhone 3GS, 4, 4S ve 5 uyumlu Zombi Muharebesi, daha detaylı bir oyun deneyimi arzulayan oyuncular için çok yakında iPad versiyonuyla da Apple App Store’da.

Oyunun App Store bağlantısına buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!