-->
Gameloft & Mattel ‘UNO & Friends’i Yayınlamak İçin Biraraya Geldi

Dünyanın en sevilen kart oyunu UNO, dünya genelinde Tablet ve Cep Telefonlarında yayınlanışı sayesinde sosyalleşiyor UNO hayranlarına sevindirici haber! Klasik aile kart oyunu geliyor! Gameloft, dijital ve sosyal oyun geliştiricisi ve dünyanın 1 numaralı oyuncak şirketi Mattel uzun süredir beklenen UNO™ & Friends oyununu Android ve iPad ve iPhone telefonlar için yayınlamanın heyacanını yaşıyorlar. Android, […]

29.05.2013 | ulasufuk

Dünyanın en sevilen kart oyunu UNO, dünya genelinde Tablet ve Cep Telefonlarında yayınlanışı sayesinde sosyalleşiyor

UNO hayranlarına sevindirici haber! Klasik aile kart oyunu geliyor! Gameloft, dijital ve sosyal oyun geliştiricisi ve dünyanın 1 numaralı oyuncak şirketi Mattel uzun süredir beklenen UNO & Friends oyununu Android ve iPad ve iPhone telefonlar için yayınlamanın heyacanını yaşıyorlar. Android, iPhone, iPad and iPod touch cihazları için uyumlu olacak UNO & Friends sosyal boyut  klasik,hızlı ve rekabetçi oyun UNO™’ya farklı, yeni, sosyal boyut kazandırıyor. Çoklu platform oyun olma özeliğiyle herkes için hızlı, eğlenceli, oldukça sürükleyici olan UNO & Friends herhangi bir zamanda herhangi bir yerde oynanabilcek hale geliyor.

1971 yılında yaratılan UNO™ son kırk yıldır arkadaşlar ve aileler arasında en çok sevilen kart oyunu olmaya devam ediyor. 2008’den bugüne UNO™ 74 milyonu aşan indirilme rakamı sayesinde Gameloft’un en popüler franchiselarından biri olmayı başardı. Uno&Friends tamamen yenilenmiş versiyonunda Wild Draw Fours ve Reverse Cards opsiyonları ile sosyal platformda oynayanları daha da çok kendine bağlıycak.

Favori sosyal ağınızdan gerçek eş-zamanlı 3’e kadar oyuncu davet ederek dijital cihazlarda eşi görülmemiş UNO™ deneyimini keşfedin.

Özeliklerin eksiksiz listesi şu şekildedir:

  • Oyunu yarat; arkadaşlarını, aile üyelerini oynamak için sosyal ağlardan davet et; milyonlarca UNO™ fanına meydan oku!
  • Eğlenceli duvarkağıtlarıyla, özel efekt ve kart seçenekleriyle oyunu kişiselleştir!
  • Artış ve Süper Atış kullanarak stratejini farklılaştır ve yenmeyi başar!
  • Wi-fi veya 3G bağlantısı ile 3 kişiye kadar oyunucuyu davet et ve oyunun keyfini çıkart!
  • iOS ve Android oyuncularına karşı gel!
  • Facebook ile Giriş Yap ve Game Center ile bağlan

Gameloft Basından sorumlu Başkanı Gonzague de Vallois şöyle belirtti “Dünyanın en büyük ve en saygın oyuncak şirketlerinden biri olarak, Mattel, aile dostu oyun ve eğlence için çıtayı sürekli yükseltmesiyle ünlüdür”. Şimdi, UNO’nun üç kuşaktan fazla hayranları sosyal ve mobil ağlar üzerinde dünyanın her yerinden birbirleriyle bağlantıya geçerek dijital dünyada gerçek eğlencenin tadına varacaklar”.

UNO™ & Friends iPhone, iPad, iPod touch, Android telefon ve cihazlarınız için ücretsiz olarak sizlerle, Facebook versiyonu çok yakında sizlerle.

Daha fazla bilgi için siteyi ziyaret edin: www.gameloft.com

 

BASIN BÜLTENİ

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.