-->
EA, Xbox One ve Playstation 4 İçin Battlefield 4’ü Duyurdu

Battlefield’da Yeni Nesil 1 Kasım’da Başlıyor  Battlefield 4 China Rising Dijital Genişleme Paketine Sahip Olmak İçin Şimdiden Ön Sipariş Verin Bir Electronic Arts Inc (NASDAQ: EA) stüdyosu olan DICE bugün büyük merakla beklenen aksiyon oyunu Battlefield 4™’ün tatil döneminde yeni nesil donanım sistemleri olan Microsoft’un oyun ve eğlence sistemi Xbox One ve PlayStation®4 için piyasada […]

22.05.2013 | ulasufuk

Battlefield’da Yeni Nesil 1 Kasım’da Başlıyor 

Battlefield 4 China Rising Dijital Genişleme Paketine Sahip Olmak İçin Şimdiden Ön Sipariş Verin

Bir Electronic Arts Inc (NASDAQ: EA) stüdyosu olan DICE bugün büyük merakla beklenen aksiyon oyunu Battlefield 4™’ün tatil döneminde yeni nesil donanım sistemleri olan Microsoft’un oyun ve eğlence sistemi Xbox One ve PlayStation®4 için piyasada olacağını duyurdu. Gelişmiş Frostbite™ 3 motoru ile güçlendirilen Battlefield 4 benzersiz görsel ve işitsel kalitesi, eşsiz karakter animasyonları ve tüm maçların birbirinden farklı olmasını garantileyecek dinamik yıkım özellikleri ile türe damgasını vuran savaş deneyimini yepyeni bir seviyeye taşıyacak. Battlefield 4, Microsoft Xbox 360® oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve PC için 29 Ekim’de satışa sunulacak. Battlefield 4 Xbox One ve PlayStation 4 için de piyasaya çıkacak.

Battlefield 4 için ön sipariş veren oyuncular Battlefield 4 China Rising özel dijital genişleme paketine ücretsiz olarak sahip olacaklar. Bu genişleme paketinde oyuncular dört devasa çoklu oyuncu haritasında yepyeni taşıtlar ve yüksek teknoloji ürünü askeri ekipmanlar kullanarak Çin topraklarında birbirlerine üstünlük kurmak için savaşacaklar.

DICE, Electronic Entertainment Expo (E3) fuarında 10 Haziran Pazartesi günü saat 11:00’de başlayacak “The Download: EA 2013 Preview” şovunda Battlefield 4 çoklu oyuncu modlarını etkileyici bir canlı demo ile gösterecek ve bu şov Spike TV ve http://www.ea.com/e3 üzerinden yayınlanacak. E3 fuarına katılan oyuncular EA’in South Hall #1601 numaradaki standına gelerek çoklu oyuncu modlarını bizzat deneyebilecekler. DICE ayrıca çoklu oyuncu maçları da dahil olmak üzere tüm E3 standı etkinliklerini yorumcular eşliğinde canlı yayınlayacak. http://battlefield.com/livestream adresine bağlanın ve aksiyonu kaçırmayın.

Battlefield 4 sohbetlerine katılmak için lütfen http://www.facebook.com/battlefield adresini ziyaret edin, www.twitter.com/battlefield ve #BF4 Twitter® adreslerinden takip edin veya http://www.battlefield.com/uk adresinden resmi Battlefield bültenine abone olun.

 

BASIN BÜLTENİ

 

Battlefield-4---China-Rising-Digital-Expansion-Pack-Key-Art



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!