-->
“Battlefield 4” Playstore’da Ön Siparişte

“Battlefield 4” oyunu aylık 10 TL’den başlayan taksitlerle Playstore’da ön siparişte Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore, sabırsızlıkla beklenen bir oyunu daha oyunseverlerle buluşturuyor. Dünyaca ünlü Battlefield serisinin en yeni oyunu “Battlefield 4” Playstore’da aylık 10TL’den başlayan taksitlerle ön sipariş edilebiliyor. En popüler oyunları, en uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle sunan […]

06.05.2013 | ulasufuk

“Battlefield 4” oyunu aylık 10 TL’den başlayan taksitlerle Playstore’da ön siparişte

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore, sabırsızlıkla beklenen bir oyunu daha oyunseverlerle buluşturuyor. Dünyaca ünlü Battlefield serisinin en yeni oyunu “Battlefield 4” Playstore’da aylık 10TL’den başlayan taksitlerle ön sipariş edilebiliyor.

En popüler oyunları, en uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle sunan Playstore,  merakla beklenen bir oyunu daha oyunseverlerle buluşturuyor. Oyun dünyasının fenomenlerinden Battlefield serisinin en yeni oyunu “Battlefield 4”, Playstore’da aylık 10 TL’den başlayan taksitlerle ön sipariş edilebiliyor.

Önümüzdeki ekim ayında çıkması beklenen oyunu ön siparişle alan oyunseverler, “The Battlefield 4 Premium Expansion Pack”e de sahip olacaklar.

“Battlefield 4”, oyun ve gerçeklik arasındaki çizgiyi kaldıran anlardan oluşan, türü tanımlayan bir başyapıt olmaya aday gösteriliyor. Frostbite 3 grafik motorunun yeni nesil kabiliyetlerinden gücünü alan “Battlefield 4”, oyunseverlere eşi benzeri bulunmayan gerçekçi ve dramatik bir deneyim vaat ediyor.

Detaylı bilgi için ve ön sipariş için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz: http://www.playstore.com/#!/oyun/battlefield-4

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!