-->
Activision, Call Of Duty: Ghosts İle Call Of Duty’nin Yeni Neslini Duyurdu

Call of Duty: Ghosts Yeni Nesil İçin Çıtayı Belirleyecek Seriyi Başlatan Geliştirici Infinity Ward’dan, Yeni Nesil Call of Duty Motoru İle Güçlendirilmiş Yepyeni Bir Dünya, Hikaye, Karakterler ve Deneyim Geliyor Oyuna Özel İlk Bakış İçin 21 Mayıs, akşam saat 20:00’de Xbox.com veya Xbox Live Üzerinden Takip Edebileceğiniz “Xbox: The New Generation Revealed” Etkinliğini Kaçırmayın Devrim […]

02.05.2013 | ulasufuk

Call of Duty: Ghosts Yeni Nesil İçin Çıtayı Belirleyecek

Seriyi Başlatan Geliştirici Infinity Ward’dan, Yeni Nesil Call of Duty Motoru İle Güçlendirilmiş Yepyeni Bir Dünya, Hikaye, Karakterler ve Deneyim Geliyor

Oyuna Özel İlk Bakış İçin 21 Mayıs, akşam saat 20:00’de Xbox.com veya Xbox Live Üzerinden Takip Edebileceğiniz “Xbox: The New Generation Revealed” Etkinliğini Kaçırmayın

Devrim Yaratacak Oyun 5 Kasım’da Piyasada Olacak

Santa Monica, CA – 1 Mayıs 2013 –Call of Duty’nin yeni nesline hazır olun. Oyun dünyasında bir nesle yön veren seri, yeni  Call of Duty: Ghosts ile çıtayı bir kez daha yükseltmeye hazırlanıyor. Activision Blizzard’ın (Nasdaq: ATVI) sahibi olduğu Activision Publishing, Inc. tarafından yayınlanacak olan, orijinal Call of Duty’i ve çığır açan Call of Duty: Modern Warfare serisini yaratan Infinity Ward tarafından geliştirilen Call of Duty: Ghosts seride yeni bir nesil başlatacak. Bu yeni oyun tamamen yeni bir hikaye, yeni ortamlar ve yeni karakterlerle dolu müthiş bir oyun deneyimi sunacak ve seriyi yeni nesil için baştan tanımlayacak yeni Call of Duty motorunu kullanacak.

“Infinity Ward bir nesil için birinci şahıs aksiyon oyunlarında standardı belirlemişti, şimdi Call of Duty: Ghosts ile bunu bir kez daha yapacak,” diyor Activision Publishing, Inc. CEO’su Eric Hirshberg. “Ghosts seride çıtayı yükseltecek yeni nesil Call of Duty motoru ile güçlendirilmiş yepyeni bir hikaye, yepyeni karakterler ve yepyeni bir Call of Duty dünyası sunacak. Infinity Ward dünyanın en muhteşem hayran kitlesine layık bir yeni nesil Call of Duty oyunu yaratmak için tüm imkanları seferber etmiş durumda.”

“Herkes bizden Modern Warfare 4’ü bekliyordu ki bu seçebileceğimiz en güvenli yol olurdu. Ama biz şöhretimizin üzerine yatmak istemiyoruz,” diye konuşuyor Infinity Ward’ın Baş Yapımcısı Mark Rubin.  “Konsollarda yeni nesle geçişin Call of Duty dünyasında yeni bir sayfa açmak için mükemmel bir fırsat sunduğunu gördük. Bu yüzden yeni bir marka ve yeni bir motor, oyuncular için yeni bir deneyim yaratıyoruz. Bunları camiamızla paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.”

Call of Duty: Ghosts’u herkesten once görmek için 21 Mayıs akşam saat 20:00’de Xbox.com veya Xbox LIVE üzerinden izleyebileceğiniz Xbox: the Next Generation Revealed etkinliğini sakın kaçırmayın.

“Xbox 360’ta oyunun en büyük ve en aktif camiasını kurmuş olan Call of Duty serisi hakkında eleştirmenlerden ve oyunculardan aldığımız inanılmaz derecede olumlu görüşler bizi sürekli olarak heyecanlandırmaya devam ediyor,” diyor Microsoft’un İnteraktif Eğlenceden Sorumlu Başkanı Don Mattrick.  “Uzun süredir işbirliği içinde olduğumuz Activision ve Infinity Ward’un Call of Duty: Ghostsile çıtayı her zamankinden de yukarıya taşıyacaklarından en ufak bir kuşkumuz yok.”

Oyuncular bugünden itibaren dünyanın dört bir yanındaki perakende satış mağazalarından Call of Duty: Ghosts ön siparişlerini vermeye başlayabilecekler.

“Video oyunu dünyasında Call of Duty’nin bir benzeri daha yok. Tarihin en büyük eğlence açılışlarını yapmış, dünyanın en büyük oyun serisinden bahsediyoruz,” diyor GameStop Başkanı Tony Bartel. “Yeni nesil konsollara geçmeye hazırlandığımız bu dönemde Call of Duty: Ghosts’in çıkışını heyecanla bekliyoruz.”

Call of Duty: Ghosts Microsoft Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation3 bilgisayar eğlence sistemi ve PC için 5 Kasım’da piyasaya çıkmış olacak. Call of Duty: Ghosts yeni nesil platformlar için de satışa sunulacak. En son haberler için www.callofduty.com/ghosts, www.facebook.com/CODGhosts adreslerini ziyaret edebilir veya @InfinityWard Twitter adresini takip edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!