-->
Iron Man 3 Oyuncakları Sevenleriyle Buluşuyor!

Hasbro’nun şu anda satışta olan Iron Man oyuncak serisine yeni filmle beraber eklenecekler arasında Iron Man Assemblers Figür, Iron Man Özel Görev Aracı, Elektronik Disk Fırlatıcı ve Elektronik Başlık bulunuyor! Filmden ilham alan ve Iron Man macerasını daha gerçekçi hale getiren bu yeni oyuncaklarla artık herkes bir süper kahraman olabilir! Hasbro, Iron Man oyuncaklarına yepyeni […]

06.05.2013 | ulasufuk

Hasbro’nun şu anda satışta olan Iron Man oyuncak serisine yeni filmle beraber eklenecekler arasında Iron Man Assemblers Figür, Iron Man Özel Görev Aracı, Elektronik Disk Fırlatıcı ve Elektronik Başlık bulunuyor! Filmden ilham alan ve Iron Man macerasını daha gerçekçi hale getiren bu yeni oyuncaklarla artık herkes bir süper kahraman olabilir!

IM-Assemblers-(2)

Hasbro, Iron Man oyuncaklarına yepyeni bir seri getiriyor: Iron Man Assemblers Figür.

Assemblers aksiyon figürleri, birbirleriyle değiş tokuş yapılabilir zırh ve silah sistemlerine sahip. Iron Man 3 filminde Tony Stark’ın giydiği zırhtan esinlenen bu yenilikle, Iron Man Assemblers Figür’ün başı, kolları, ayakları ve silahları ayrılabiliyor; çocuklar da bu figürlerle yüzlerce farklı kombinasyon yaratabiliyor ve kendi özel figürlerini oluşturabiliyor.

IM-Assemblers-(3)

Iron Man Assemblers Figürleri’nin çoğu ile uyumlu olan Iron Man Özel Görev Aracı’nda figür, aracın önünden fırlıyor ve mücadeleye katılıyor. Silahlar figüre ve araca takılabiliyor.

IM Ozel gorev araci (1)

Iron Man oyuncak serisinin bir yeni ürünü de Elektronik Disk Fırlatıcı. Yeni Iron Man Elektronik Disk Fırlatıcı, filmden ilham alınarak hazırlanan tasarımı ve otomatik disk fırlatma özelliğiyle her yaştan çocuğu etkileyecek. Disk Fırlatıcı’nın atış mesafesi 6 metreden fazla. Kutuya 10 disk dahil.

IM-Elektronik-Disk-Firlatici-(1)

Elektronik Başlık ise bugüne kadarki en yüksek teknolojiye sahip Iron Man Elektronik Başlığı! Çocuklar aynı Iron Man gibi düşmanlarından kimliklerini saklamak için bu başlığı takabilir! Işıklı gözler ve hedef sistemi çocukların daha isabetli atışlar yapmalarını sağlıyor ve onlara unutulmaz bir Iron Man deneyimi yaşatıyor. Özel ses efektleri ve Iron Man 3 filminden konuşmalar macerayı çok daha gerçekçi bir hale getiriyor.

 

IM-Elektronik-Baslik-(3)

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!