-->
World of Tanks ve World of Warplanes’i Zombiler Basacak

Wargaming, DVO projelerindeki ilk PvE modunu duyurdu. Dünyanın önde gelen ücretsiz devasa online oyun yayıncılarından olan Wargaming, dünya çapında fenomen haline gelmiş oyunları World of Tanks ve merakla beklenen World of Warplanes’in yakında zombiler tarafından istilaya uğrayacağını açıkladı. Yeni PvE içeriğinde yapay zekâ kontrolünde karşımıza çıkacak olan zombi ordusu, oyun içinde çok önemli olacak ve […]

01.04.2013 | ulasufuk

Wargaming, DVO projelerindeki ilk PvE modunu duyurdu.

Dünyanın önde gelen ücretsiz devasa online oyun yayıncılarından olan Wargaming, dünya çapında fenomen haline gelmiş oyunları World of Tanks ve merakla beklenen World of Warplanes’in yakında zombiler tarafından istilaya uğrayacağını açıkladı. Yeni PvE içeriğinde yapay zekâ kontrolünde karşımıza çıkacak olan zombi ordusu, oyun içinde çok önemli olacak ve oynanışa çeşitlilik getirecek.

Wargaming’in Küresel Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Andrew Yarantsau: “Tasarımcılarımızdan biri zombilerle ilgili fikrini ilk kez paylaştığında fikri bir kenara fırlatıp atmıştık ancak analizlerimizden sonra fikrin tüm oyunlarımıza uygulayabileceğimiz sağlam bir özellik olacağına karar verdik. Bu tamamen yeni bir oyun özelliği olacak ve hem halihazırdaki oyuncularımızı, hem de yeni oyuncuların ilgisini çekecek.” diyerek görüşlerini belirtti.

World of Tanks bir hayatta kalma modu olan Zombie Escort görevlerine sahip olacak. Bu görevlerde oyuncular durmaksızın gelen zombilerin saldırısı altındayken bir noktadan diğerine ulaşmaya çalışacaklar. Bu yeni mod, daha çok deneyimli oyuncuları hedefleyecek ve tank mürettebatının ekstra yeteneklere sahip olmasını gerektirecek. Diğer yandan zombi ordusu tank mürettebatına hastalık bulaştırabilecek, tankın dış modüllerine hasar verip ana silahı işlevsiz bırakabilecekler.

World of Warplanes’deyse zombiler doğal bir oyun özelliği olacaklar: Örneğin: Zombi Kuyruk Topçuları. Uçakları arkasında düşmanla savaşan kuyruk topçuları vuruldukları anda zombiye dönüşecekler ve normalin iki katı kadar hasar vermeye başlayacaklar. Dahası yapay zekâ kuyruk topçusunu öldüren oyuncuyu hatırlayacak ve uçağı yok edilene kadar sürekli onu ateş altında tutacak.

World of Warplanes’e gelen bir diğer önemli güncellemeyse ağaç zombileri olacak. Ağaç zombileri kendilerini ormanlık alanda kaybettirmeyi tercih eden pilotlar için yeni bir tehdit olacak. Bir uçak ormanlık alana yaklaştıkça, bir zombinin kanatlardan birine takılma olasılığı da artacak. Bu durum kanadına zombi sıkışmış uçağın hızını ve manevra kabiliyetini etkileyecek.

World of Warplanes yapımcısı Anton Sitnikau “Eğer kanatlardan birinde bir zombi sallanıyorsa, yapılacak en iyi şey durumu geri almak için tekrar ağaçların içine doğru uçmak olacaktır. Eğer şanslıysanız başka bir zombi de diğer kanada takılacak ve uçağın dengesi tekrar sağlanmış olacak” diyerek önemli bir taktik verdi.

Wargaming CEO’su Victor Kislyi ise “World of Tanks ve World of Warplanes’e eklenecek zombi modunun heyecanını yaşıyoruz. Arka planda devam eden yoğun bir çalışmanın ardından, zombilerin oyunlarımızın en havalı özelliklerinden biri olacağını gururla söyleyebilirim.” diyerek heyecanlarını belirtti.

 

BASIN BÜLTENİ

 

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Aktör Abubakar Salim’in duygu dolu bir özlem hikayesi olarak nitelendirdiği oyun, Metroidvania türünden ilham alan, eğlenceli ve zorlu bir mücadele sunuyor


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!