-->
The Last of Us’dan Yeni Video “Wasteland Beautiful” (Türkçe Altyazılı)

Yılın en çok beklenen oyunu Türkçe altyazı seçeneği ile geliyor!  Türkçe altyazılı The Last of Us 14 Haziran’da Türkiye’de  Sony, daha piyasaya bile sunulmadan oyun dünyasının en prestijli mecraları tarafından 25 tane ödüle layık görülen, 2013’ün en çok beklenen oyunlarından birisi The Last of Us’ı Türkçe altyazılı bir şekilde çıkarıyor. 14 Haziran’da tüm dünya ile aynı anda satışa […]

11.04.2013 | ulasufuk

Yılın en çok beklenen oyunu Türkçe altyazı seçeneği ile geliyor!  Türkçe altyazılı The Last of Us 14 Haziran’da Türkiye’de 

Sony, daha piyasaya bile sunulmadan oyun dünyasının en prestijli mecraları tarafından 25 tane ödüle layık görülen, 2013’ün en çok beklenen oyunlarından birisi The Last of Us’ı Türkçe altyazılı bir şekilde çıkarıyor. 14 Haziran’da tüm dünya ile aynı anda satışa çıkacak, bir tür “survival action adventure” oyunu olan The Last of Us, efsane Uncharted serisini de geliştirmiş olan ünlü yapımcı firma Naughty Dog tarafından PlayStation®3’e özel olarak geliştirildi.

Sony, PlayStation®3 (PS3™) için tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de 14 Haziran 2013 tarihinde piyasaya sürülecek olan The Last of Us’ı Türkçe altyazılı bir şekilde çıkarıyor. Yılın en çok beklenen ve bir tür “survival action adventure” oyunu olan The Last of Us, Uncharted serisinin de yapımcısı Naughty Dog tarafından geliştirildi. Eğlence dünyasındaki yerini almaya hazırlanan The Last of Us, daha piyasaya sürülmeden oyun dünyasından yaklaşık 25 adet ödül alarak, ciddi bir başarı kazandı.

Heyecan verici bir hikâye

Oyunun hikayesi, “cordyceps” isimli mantarın, dünya üzerinde milyonlarca insanın ölümüne yol açmasından 20 yıl sonrasını konu alıyor. Mantar’ın yol açtığı yıkım, sadece insanların ölümü ile sınırlı kalmayıp, geride kalanların da mutasyona uğramasına neden oluyor. Değişimden etkilenmeyen ve hayatta kalan insanlar ise hayatlarını karantina bölgelerinde geçirmek zorunda.

Amerika Birleşik Devletleri ordusu, zehrin etkili olduğu şehirlere derhâl askeri müdahale etme kararı alıyor. Bu durum, hayatta kalmış ve virüsten etkilenmemiş insanların karantina bölgelerine doğru yol almalarına sebebiyet veriyor.

Eski bir karaborsacı olan Joel de karantina bölgesine doğru yol alanlardan biri ve eski bir dostunun 14 yaşındaki kızına (Ellie) bakacağına dair söz vermiş durumda. Böylece Joel ve Ellie’nin hikâyesi de bu şekilde başlamış oluyor. Zorlu maceraları boyunca mutasyona uğramış ve leşlerle beslenen insanlarla mücadele edecekler. Bunun yanında tehlike teşkil eden bölgeleri temizlemek amacıyla gönderilen askerlerle de uğraşmak zorunda kalacaklar.

Bu yepyeni üçüncü şahıs oyununda yenilenmiş oyun içi özellikleri sizi bekliyor

The Last of Us, üçüncü şahıs açısından oynanan bir oyun. Oyuncular, Joel isimli karakteri kontrol ederken, Ellie’nin kontrolü bilgisayar tarafından sağlanıyor. Oyunda envai çeşit araç, gereç ve silah kullanılıyor. Silah kullanma, yakın dövüş teknikleri ve siper alma gibi özellikler de oyuna eklenmiş durumda. “Dynamic Stealth” adı verilen yeni oyun içi mekaniği sayesinde oyuncular farklı dövüş teknikleri sergileyebilecek veya farklı silahlar tasarlayabilecek. Yapay zeka sistemini de yenileyen yapımcı firma Naughty Dog, “Balance Power” adı verilen özellik ile düşman karakterlerin olaylara verecekleri tepkileri oldukça farklı bir şekilde tasarlamış.

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!