-->
The Bureau: XCOM Declassified 20 Ağustos’ta Çıkıyor

XCOM’un çıkış hikayesinde vur emri verecek, tetiği çekecek ve gerçeği gizleyeceksiniz 2K ve BioShock® 2’nin yaratıcısı 2K Marin bugün The Bureau: XCOM Declassified’un Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Windows PC için tüm dünyada 20 Ağustos 2013 tarihinde piyasaya çıkacağını duyurdu. Firaxis Games tarafından geliştirilen XCOM: Enemy Unknown […]

26.04.2013 | ulasufuk

XCOM’un çıkış hikayesinde vur emri verecek, tetiği çekecek ve gerçeği gizleyeceksiniz

2K ve BioShock® 2’nin yaratıcısı 2K Marin bugün The Bureau: XCOM Declassified’un Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Windows PC için tüm dünyada 20 Ağustos 2013 tarihinde piyasaya çıkacağını duyurdu. Firaxis Games tarafından geliştirilen XCOM: Enemy Unknown sıra-tabanlı strateji hayranlarına ilaç gibi gelmiş ve klasik seriyi yeniden canlandırmıştı. Şimdi ise The Bureau XCOM evreninde yepyeni bir deneyim sunmak için geliyor.

1962 yılında, Soğuk Savaşın zirve yaptığı dönemde geçen The Bureau, gizli XCOM organizasyonunun gizemli ve yok edici bir düşmanla ilk kez karşılaşmasının hikayesini anlatacak. Aslen Amerika’nın Sovyetler Birliği’ne karşı gizli savunma örgütü olarak kurulan The Bureau, dünyada daha önce görülen hiçbir şeye benzemeyen bu tehdit ile başa çıkmaya çalışacak. Oyuncular özel ajan William Carter rolünde insanoğlunun hayatta kalması adına yapılan bu çok riskli gizli savaşta ajanlardan oluşan ekibine emirler verecek ve gerektiğinde tetiği kendileri çekecekler. The Bureau bir yandan bu dış tehdidi ortadan kaldırmaya uğraşırken, diğer yandan dünya çapında ortaya çıkabilecek bir paniği önlemek için düşmanın varlığını örtbas etmeye çalışacak.

“2K Marin’in The Bureau: XCOM Declassified vizyonundan çok etkilendik” diyor 2K Başkanı Christoph Hartmann. “Oyun geliştirme aşaması süresince bir çok evrimden geçti ve sonuç olarak ortaya oyuncuların merakını cezbederek taktiksel düşünmelerini gerektirecek, hikaye anlatımı ile yönlendirilen bir oyun deneyimi çıktı.”

2K Marin Kreatif Direktörü Morgan Gray ise “The Bureau XCOM’un gizemli çıkış hikayesini anlatıyor,” diyor. “Üçüncü şahıs taktik oynanış yoluyla anlattığımız gizli hükümet komploları ve örtbas hikayeleri ile bu evreni daha da genişletiyoruz.”

The Bureau’nun savaş tasarımı XCOM serisinin özüne sadık biçimde oyuncuların taktiksel olarak düşünmelerini ve hareket etmelerini gerektirecek. Oyunun üçüncü şahıs perspektifi oyuncuların içinde bulundukları bölgeye hakim olmalarını sağlayacak ve Carter’ın kendine özgü Battle Focus yeteneğini diledikleri zaman kullanabilmelerine imkan vererek taktik shooter aksiyonunu yeni bir seviyeye taşıyacak. The Bureau ayrıca kalıcı sonuçlar konseptini de benimseyecek. İnsanlığın bu son savunma hattında verilen her bir emir Carter, ekibi ve insanoğlu için yaşam ve ölüm arasındaki farkı belirleyecek.

“Ekibimiz taktiksel karar verme veya ekip üyelerinin kalıcı olarak ölebilmesi gibi temel XCOM öğelerini anlamlı biçimde kullanarak bunun benzersiz bir taktiksel shooter oyunu olması için son derece sıkı çalışıyorlar,” diye ekliyor Gray. “Rahatça söyleyebilirim ki The Bureau oyuncuları diğer hiçbir üçüncü şahıs taktiksel shooter oyununun yapamadığı kadar zorlayacak.”

The Bureau: XCOM Declassified hakkında daha fazla bilgi için lütfen Facebook sayfasını veya resmi web sayfasını ziyaret edin: http://erasethetruth.com.

 

BASIN BÜLTENİ

 

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!