-->
Ride to Hell, Haziran’da PC ve Konsollar İçin Geliyor

Ride to Hell, perakende, indirilebilir ve mobil platformlara üç farklı oyun olarak geliyor. Deep Silver’ın 2008 yılında duyurduğu Ride to Hell üç oyun olarak PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için Haziran ayında çıkış yapacak. Eutechnyx tarafından geliştirilen Ride to Hell: Retribution, Jake Conway isimli bir motor sürücüsünün hikayesi anlatıyor. Devil’s Hand isminde bir motor çetesine […]

05.04.2013 | ulasufuk

Ride to Hell, perakende, indirilebilir ve mobil platformlara üç farklı oyun olarak geliyor.

Deep Silver’ın 2008 yılında duyurduğu Ride to Hell üç oyun olarak PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için Haziran ayında çıkış yapacak.

Eutechnyx tarafından geliştirilen Ride to Hell: Retribution, Jake Conway isimli bir motor sürücüsünün hikayesi anlatıyor. Devil’s Hand isminde bir motor çetesine karşı acımasız bir yolculuğa çıkacağımız oyun perakende olarak 28 Haziran’da Kuzey Amerika’da satışa sunulacak.

Black Forest Games tarafından geliştirilen Ride to Hell: Route 666, indirilebilir olarak Haziran ayında çıkış yapacak. Chicago’dan Los Angeles’a motor çetelerini konu alan oyun indirilebilir platformlarda boy gösterecek.

“Rock ‘n roll dövüş oyunu” Ride to Hell: Beatdown ise mobil cihazlar için çıkış yapacak.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!