-->
Poker Night 2 Duyuruldu (Video)

Telltale Games, Poker Night 2’yi duyurdu. 2010’da PC’ye özel çıkan Poker Night’ın devamı olan oyun PlayStation Network, Xbox LIVE Arcade ve PC için çıkış yapacak. Claptrap ( Borderlands ), Brock Samson ( The Venture Bros. ), Sam ( Sam & Max ) ve  Ash Williams’ı ( Army of Darkness ) poker masasında göreceğimiz Nisan sonunda […]

02.04.2013 | ulasufuk

Telltale Games, Poker Night 2’yi duyurdu. 2010’da PC’ye özel çıkan Poker Night’ın devamı olan oyun PlayStation Network, Xbox LIVE Arcade ve PC için çıkış yapacak.

Claptrap ( Borderlands ), Brock Samson ( The Venture Bros. ), Sam ( Sam & Max ) ve  Ash Williams’ı ( Army of Darkness ) poker masasında göreceğimiz Nisan sonunda çıkış yapacağı belirtilen oyunun duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!


Yayıncı HandyGames ve geliştirici ITEM42, mitolojiden ilham alan birinci şahıs ortak nişancı oyunu PERISH’i 15 Nisan’da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya süreceğini duyurdu.