-->
Metro: Last Light PS4 İçin Onaylandı

4A Games, Ukrayna’nın teknoloji web itcchannel ile yaptığı bir röportajda, 17 Mayıs’ta PC,PS3 ve Xbox 360 için çıkış yapacak Metro Last Light’ın PS4 içinde geleceğini açıkladı. Oyunun PS4’e muhtemelen Metro 2033 ile birlikte geleceği belirtilirken, Metro: Last Light’ın multiplayer modu ise ayrı bir proje olarak planlanıyor. 4A Games ayrıca, Metro: Last Lighta’a diğer karakterlerin bakış açısından […]

25.04.2013 | ulasufuk

4A Games, Ukrayna’nın teknoloji web itcchannel ile yaptığı bir röportajda, 17 Mayıs’ta PC,PS3 ve Xbox 360 için çıkış yapacak Metro Last Light’ın PS4 içinde geleceğini açıkladı.

Oyunun PS4’e muhtemelen Metro 2033 ile birlikte geleceği belirtilirken, Metro: Last Light’ın multiplayer modu ise ayrı bir proje olarak planlanıyor. 4A Games ayrıca, Metro: Last Lighta’a diğer karakterlerin bakış açısından farklı hikaye görevleri ile beş adet DLC’nin geleceğini de doğruladı. Oyun için SDK yayınlamayı planlayan firma, kesin olmamakla birlikte season pass da düşünüyor.



Popüler Haberler


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!