-->
LEGO Chima Dünyasını Keşfetmeye Hazır mısın?

LEGO’nun yeni ürünü olan Chima ile Chi gücü artık senin ellerinde. LEGO’nun son gözdesi olan LEGO Chima dünyası keşfedilmeyi bekliyor… Chi gücünün hakim olduğu, fantastik kahramanlarıyla ünlü Chima Dünyasıyla tanışmanın venefes kesen efsanenin bir parçası olmanın tam zamanı! El değmemiş doğa harikalarıyla dolu olan Chima Dünyasında yaşamın dengesini Chi güçleri ile sağlıyor. 8 hayvan kabilesinin […]

09.04.2013 | ulasufuk

LEGO’nun yeni ürünü olan Chima ile Chi gücü artık senin ellerinde.

LEGO’nun son gözdesi olan LEGO Chima dünyası keşfedilmeyi bekliyor…

Chi gücünün hakim olduğu, fantastik kahramanlarıyla ünlü Chima Dünyasıyla tanışmanın venefes kesen efsanenin bir parçası olmanın tam zamanı!

El değmemiş doğa harikalarıyla dolu olan Chima Dünyasında yaşamın dengesini Chi güçleri ile sağlıyor. 8 hayvan kabilesinin dostluk içerisinde yaşadığı Chima’da her şey yolunda giderken açgözlü Timsah Kabilesinin çıkardığı isyan ile mücadele eden Aslan Kabilesinin senin desteğine ihtiyacı var. Hayvan kabilelerinin Chima Dünyasınıve Chi gücünü korumak için sürdürdüğü mücadeleye sizler de birbirindene ğlenceli oyun setleri katılabilirsiniz.

Unutmayın, Chima Dünyasının mücadelesine destek olacak tüm kahramanları oyuncak mağazalarına bekliyoruz. LEGO Chima Dünya’sının kaderi sizlerin elinde!

 

70006_prod_catt

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!