-->
Gears Of War: Judgment Oyun İnceleme

Her çoklu oyunculu yapımdan aşina olduğunuz solider, scout, medical, engineer gibi sınıflar Judgment’da da aynen yerini alıyor. Her bir sınıfın kendine özgü üstün yönleri söz konusu. Benim en çok ilgimi çeken Scout sınıfı oldu. Bir nevi sniper konumundaki bu karakterle takım oyunlarının olmazsa olmazı. Belli bazı bölgelerdeki yüksek noktalardan yaptıkları ölümcül saldırılar çok can yakıyor. […]

06.04.2013 | ulasufuk

Her çoklu oyunculu yapımdan aşina olduğunuz solider, scout, medical, engineer gibi sınıflar Judgment’da da aynen yerini alıyor. Her bir sınıfın kendine özgü üstün yönleri söz konusu. Benim en çok ilgimi çeken Scout sınıfı oldu. Bir nevi sniper konumundaki bu karakterle takım oyunlarının olmazsa olmazı. Belli bazı bölgelerdeki yüksek noktalardan yaptıkları ölümcül saldırılar çok can yakıyor. Tabi canınız yanınca imdada medical sınıfı yetişiyor. Adından da anlaşılacağı üzere ana görevi ekibe sağlık desteği sunmak. Ama bunun yanında farklı özellikleri de söz konusu.
 
Gears-Of-War-Judgment-inceleme5
 
Gelelim Judgment’ın teknik yönlerine. Şunu açıklıkla belirtmek isterim ki serinin en iyi görsel detaya sahip oyunu ile karşı karşıyayız. Sadece karakter tasarımları ya da ışıklandırmalar açısından değil diğer tüm detaylara bakıldığında görsel kısıma aşırı önem verildiği göze çarpıyor. Çevre etkileşimi daha önceki oyunlara oranla oldukça arttırılmış. Ayrıca sis, gölge, ışıklandırma efektleri de gayet başarılı. Ses ve müzikler açısından da ortalamanın üzerinde bir yapım söz konusu.
 
Gears-Of-War-Judgment-inceleme6
 
Platforma özel yapımlar arasında kendine özgü oynanış sistemi ile hatırı sayılır bir yere sahip olan Gears Of War serisi Xbox 360 için son kez sahne alıyor ve finali mükemmel bir şekilde yapıyor. Serinin en iyi oyunu diyebileceğim Judgment özellikle çoklu oyuncu modları bakımından fazlasıyla dolu dolu olmuş. Bir yerlerden bu seriye başlayacaklar için hikaye bütünlüğü açısından tavsiye edemesem de herhangi bir şekilde Gears Of War ile tanışanların mutlaka arşivlerinde bulunması gerektiğini belirtmeliyim.
  



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!