-->
Full Control, Jagged Alliance: Flashback’i Duyurdu

Danimarkalı bağımsız stüdyo Full Control, bugün Jagged Alliance: Flashback’i geliştirmeye başladığını duyurdu. Beğenilen Jagged Alliance serisine dayalı olacak yapım, serinin taktiksel sıra tabanlı oynanışına geri dönüyor. Full Control önümüzdeki hafta projenin finansmanı için bir Kickstarter kampanyası başlatacak. Jagged Alliance: Flashback, oyuncuları 1980’lerin ortalarında Karayip Adası’nda yer alan San Cristobal’daki soğuk savaş dönemine geri götürecek. Jagged Alliance: […]

17.04.2013 | ulasufuk

Danimarkalı bağımsız stüdyo Full Control, bugün Jagged Alliance: Flashback’i geliştirmeye başladığını duyurdu.

Beğenilen Jagged Alliance serisine dayalı olacak yapım, serinin taktiksel sıra tabanlı oynanışına geri dönüyor. Full Control önümüzdeki hafta projenin finansmanı için bir Kickstarter kampanyası başlatacak. Jagged Alliance: Flashback, oyuncuları 1980’lerin ortalarında Karayip Adası’nda yer alan San Cristobal’daki soğuk savaş dönemine geri götürecek.

Jagged Alliance: Flashback ve Kickstarter kampanyası ile ilgili daha fazla bilgi önümüzdeki hafta açıklanacak.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!