-->
Dark Souls, Dünya Çapında 2.4 Milyon Adet Sattı

From Software ve Namco Bandai ortak yapımı Dark Souls’un satış rakamı açıklandı. Ultra-zor RPG oyunu Dark Souls, açıklanan bilgilere göre dünya çapında 2.4 milyon adet satış rakamına ulaştı. Oyunun satış adetinin 500.000 adeti Japonya’ya, diğer kalanı ise  Avrupa ve Kuzey Amerika’ya ait. DLC dahil diskin yeniden yayınlanması ile 700.000 satan oyunun, yeniden yayınlanması ile gelen […]

13.04.2013 | ulasufuk

From Software ve Namco Bandai ortak yapımı Dark Souls’un satış rakamı açıklandı.

Ultra-zor RPG oyunu Dark Souls, açıklanan bilgilere göre dünya çapında 2.4 milyon adet satış rakamına ulaştı. Oyunun satış adetinin 500.000 adeti Japonya’ya, diğer kalanı ise  Avrupa ve Kuzey Amerika’ya ait. DLC dahil diskin yeniden yayınlanması ile 700.000 satan oyunun, yeniden yayınlanması ile gelen bu satışlardan 300.000 adeti ise PC platformu üzerinden geldi.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!