-->
Castle of Illusion, XBLA, PSN ve PC İçin Yeniden Geliyor! (Video)

SEGA ve Disney Interactive Studios, ilk kez 1990 yılında yayınlanan SEGA Genesis/Mega Drive yapımı Castle of Illusion starring Mickey Mouse oyununu yüksek çözünürlüklü olarak yeniden geliştirdiklerini duyurdu. Sega Studios Avustralya tarafından baştan sona yeniden inşa edilen oyun, çarpıcı görseller ve yeni oynanış mekaniği ile sunulacak. Oyuncular oyunda Mickey’nin Minnie’yi kötü cadı Mizrabel’den kurtarma çabasına yardımcı olacak […]

16.04.2013 | ulasufuk

SEGA ve Disney Interactive Studios, ilk kez 1990 yılında yayınlanan SEGA Genesis/Mega Drive yapımı Castle of Illusion starring Mickey Mouse oyununu yüksek çözünürlüklü olarak yeniden geliştirdiklerini duyurdu.

Sega Studios Avustralya tarafından baştan sona yeniden inşa edilen oyun, çarpıcı görseller ve yeni oynanış mekaniği ile sunulacak. Oyuncular oyunda Mickey’nin Minnie’yi kötü cadı Mizrabel’den kurtarma çabasına yardımcı olacak ve orijinal hikayenin keyfine varacaklar.

PlayStation Network, Xbox LIVE Arcade ve PC için bu yaz çıkması planlanan Castle of Illusion’ın duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!