-->
Capcom İle Oyunlara Kaçamak Yapmaya Hazırlanın

Keşke Orada Olsaydım mı Diyorsunuz? Capcom ile Oyunlara Kaçamak Yapmaya Hazırlanın  Capcom gelecek aylarda çıkacak olan yeni oyunlarını tanıtıyor Bitterblack Adası bu Nisan ayında Dragon’s Dogma: Dark Arisen ile cesur macera severleri yer altı diyarlarını keşfetmek üzere sahillerine davet edecek. Dragon’s Dogma serisinin bu yeni oyunu yalnızca orijinal oyundaki tüm içeriğe sahip olmakla kalmıyor, oyuna […]

09.04.2013 | ulasufuk

Keşke Orada Olsaydım mı Diyorsunuz? Capcom ile Oyunlara Kaçamak Yapmaya Hazırlanın 

Capcom gelecek aylarda çıkacak olan yeni oyunlarını tanıtıyor

Bitterblack Adası bu Nisan ayında Dragon’s Dogma: Dark Arisen ile cesur macera severleri yer altı diyarlarını keşfetmek üzere sahillerine davet edecek. Dragon’s Dogma serisinin bu yeni oyunu yalnızca orijinal oyundaki tüm içeriğe sahip olmakla kalmıyor, oyuna yepyeni bir bölge, görevler, düşmanlar ve çok daha fazlasını ekliyor. Dragon’s Dogma: Dark Arisen Avrupa’da 26 Nisan’da piyasada olacak.

Lüks bir yolcu gemisinde bir hafta geçirmeye ne dersiniz? O halde Xbox 360, PlayStation 3, Wii U ve PC için çıkacak olan Resident Evil Revelations’ta korku içinde hayatta kalmaya çalışmaya hazır olun. Avrupa’da 24 Mayıs’ta piyasada olacak Resident Evil Revelations yeni Wall Blister düşmanı, Infernal zorluk modu ve Raid modundaki ek karakterleri ile oyuncuları korkuyla yüzleştirecek.

7 Haziran’da Avrupa’da çıkacak olan Remember Me ile Neo-Paris’e doğru bir yolculuğa çıkacak ve geleceğin tadını çıkaracaksınız. Xbox 360, PlayStation 3 ve PC için çıkacak olan bu aksiyon macera oyunu 2084 yılındaki Paris’te geçecek ve yenilikçi hatıra mekaniği ve özelleştirilebilir savaşları ile hafızanızda yer edecek.

Daha çok macera isteyen oyuncuları ise E.D.N. III’te hayatlarının yolculuğuna davet ediyoruz. 30 Ağustos’ta  Avrupa’da piyasaya çıkacak olan Lost Planet 3 ile gezegenin devasa büyüklüğüne hayran olacak, ekstrem ve tahmin edilemez hava koşulları ile yüzleşeceksiniz.  Lost Planet serisi öncekinden daha acımasız biçimde Xbox 360, PlayStation 3 ve Windows PC’ye geliyor. Bu aksiyon macerasına atılmaya karar verdiyseniz aşılarınızı yaptırmayı unutmayın, çünkü sürekli olarak Akris saldırısı korkusu altında yaşayacaksınız.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!