-->
Angry Birds Star Wars Oyuncakları Türkiye’de!

Galaksiyi Kurtaran Kızgın Kuşlar elmasepeti.com’da  Angry Birds ve Star Wars karakterlerini bir araya getiren Mobil oyun dünyasının fenomeni Angry Birds’ün son oyunu, yeni oyuncaklarıyla elmasepeti.com’da yerini aldı. Luke Skywalker, Han Solo, Storm Trooper ve Darth Wader gibi karakterler anahtarlık ve peluş oyuncak olmak üzere iki farklı seçenekle meraklılarını bekliyor. KDV dahil olarak anahtarlıklara 24,90 TL, […]

20.04.2013 | ulasufuk

Galaksiyi Kurtaran Kızgın Kuşlar elmasepeti.com’da 

Angry Birds ve Star Wars karakterlerini bir araya getiren Mobil oyun dünyasının fenomeni Angry Birds’ün son oyunu, yeni oyuncaklarıyla elmasepeti.com’da yerini aldı. Luke Skywalker, Han Solo, Storm Trooper ve Darth Wader gibi karakterler anahtarlık ve peluş oyuncak olmak üzere iki farklı seçenekle meraklılarını bekliyor. KDV dahil olarak anahtarlıklara 24,90 TL, peluş oyuncaklara ise 34.90 TL’den başlayan fiyatlarla ulaşılabiliyor.

 Teknolojik aksesuar dünyası denilince akla ilk gelen platform olan elmasepeti.com, Angry Birds serisinin son oyunu Angry Birds Star Wars karakterlerini meraklılarıyla buluşturuyor. Sinema tarihinin en önemli serilerinden Star Wars ile mobil oyun dünyasının fenomeni Angry Birds karakterlerini bir araya getirerek büyük ilgi gören bu oyunun oyuncakları da takipçilerin koleksiyonunda çok değerli bir yere sahip olacak.

Akıllı telefonlarda ve tabletlerde oynanabilen bir oyun olmasına rağmen dünyadaki akıllı telefon sayısından fazla indirilmeye ulaşan Angry Birds (Akıllı telefon sayısı 1.1 milyar. Angry Birds’ün indirilme sayısı 1.7 milyar) yeni oyunlarıyla da fenomen efsaneyi sürdürüyor. Angry Birds ürünleri konusunda Türkiye’de ilk adres olan elmasepeti.com da Türk kullanıcıların 11 milyon kez indirdiği Angry Birds’ün ilgi çekici yan ürünlerini tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor.

Takipçilerini Angry Birds Space ile önce uzaya çıkaran kızgın kuşlar, ardından da Angry Birds Star Wars ile galaksiyi kurtarmaya soyunmuştu. Star Wars karakterlerini, özel yetenekleriyle birlikte Angry Birds’e getiren bu oyun, iki serinin meraklıları tarafından da büyük ilgi görmeye devam ediyor. Bu sebeple elmasepeti.com’da satışa sunulan yeni karakterler de hem Star Wars hem de Angry Birds hayranlarının koleksiyonunda değişmez parçalardan olacak.

12 ve 20 cm boyunda yumuşak peluş oyuncak ve anahtarlık şeklinde tasarlanan Angry Birds Star Wars karakterleri arasında Luke Skywalker, Han Solo, Storm Trooper ve Darth Wader gibi efsane karakterler yer alıyor. KDV dahil olarak anahtarlıklara 24,90 TL, peluş oyuncaklara ise 34.90 TL’den başlayan fiyatlarla ulaşılabiliyor.

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!