-->
Amazon’dan FIFA 14’ün Çıkış Tarihi!

Geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan ve sonbaharda satışa sunulacağı açıklanan FIFA 14’ün net çıkış tarihi Amazon’dan geldi. FIFA 14’ü listeleyen Amazon çıkış tarihi olarak ta 24 Eylül’ü gösterdi. Ünlü alışveriş sitesi çıkış tarihinin yanı sıra PC, PS3 ve Xbox 360 için duyurulan oyun için bir de Vita platformunu eklemiş. FIFA serisi oyunlarının Eylül ayında piyasaya sunulduğunu […]

26.04.2013 | ulasufuk

Geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan ve sonbaharda satışa sunulacağı açıklanan FIFA 14’ün net çıkış tarihi Amazon’dan geldi.

FIFA 14’ü listeleyen Amazon çıkış tarihi olarak ta 24 Eylül’ü gösterdi. Ünlü alışveriş sitesi çıkış tarihinin yanı sıra PC, PS3 ve Xbox 360 için duyurulan oyun için bir de Vita platformunu eklemiş.

FIFA serisi oyunlarının Eylül ayında piyasaya sunulduğunu göz önünde bulundurursak, bu tarihin doğru olabilir. Elbette çıkış tarihi EA’dan gelecek resmi açıklama ile netlik kazanacak.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!