-->
Yoga ile Oyuna Hazır Mısın?

Hızına, reflekslerine ve zekana güveniyorsan, Lenovo’nun Windows 8’li convertible ürünü IdeaPad Yoga’yla muhteşem bir heyecan ve deneyim seni bekliyor! Dünyanın ilk 360° döndürülebilir Windows 8’li Ultrabook’u, Lenovo IdeaPad Yoga, şimdi de çok keyifli bir oyunla teknoloji tutkunlarının karşısına çıkıyor. Lenovo’nun son harikası Lenovo IdeaPad Yoga’nın 4 ayrı kullanım modundan esinlenerek oluşturulan bu dijital oyun, özellikle […]

07.03.2013 | ulasufuk

Hızına, reflekslerine ve zekana güveniyorsan, Lenovo’nun Windows 8’li convertible ürünü IdeaPad Yoga’yla muhteşem bir heyecan ve deneyim seni bekliyor!

Dünyanın ilk 360° döndürülebilir Windows 8’li Ultrabook’u, Lenovo IdeaPad Yoga, şimdi de çok keyifli bir oyunla teknoloji tutkunlarının karşısına çıkıyor. Lenovo’nun son harikası Lenovo IdeaPad Yoga’nın 4 ayrı kullanım modundan esinlenerek oluşturulan bu dijital oyun, özellikle sosyal ağda oyun oynamayı sevenlerin yeni tutkusu olacak.

IdeaPad Yoga’nın 4 değişik modu için kadın ve erkek karakterlerin özel olarak kamera karşısına geçtiği bu oyuna katılmak oldukça kolay. Bunun için size uygun karakteri seçerek, oyuna başlamanız yeterli. Heyecan yüklü bu oyunu oynarken bir yandan zamana karşı yarışılacak diğer taraftan da IdeaPad Yoga’nın yenilikçi, döndürülebilir, dokunmatik ve taşınabilir özelliklerini test etme şansınız olacak. https://apps.facebook.com/lenovoyoga/ adresinden ulaşabileceğiniz bu oyunun şampiyonu aynı zamanda IdeaPad Yoga’nın da sahibi olacak.  Oyunda yüksek puan kazananları ise Lenovo’dan sürpriz ödüller bekliyor.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!