-->
Yılın Oyunu Bucketz Ücretsiz ve Yalnızca Samsung Apps’de!

2012 yılının mobil oyunu Bucketz; 6 ay boyunca sadece Samsung Apps kullanıcılarına özel ücretsiz olarak indirilebilecek! Samsung Electronics Türkiye, bir Türk markası olan Picnic Hippo ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında, yalnızca Samsung Apps’den indirilebilecek Bucketz oyununu, 6 ay boyunca tüm Samsung Android kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuyor. Samsung Electronics Türkiye, Picnic Hippo ile gerçekleştirdiği anlaşma kapsamında Bucketz […]

12.03.2013 | ulasufuk

2012 yılının mobil oyunu Bucketz; 6 ay boyunca sadece Samsung Apps kullanıcılarına özel ücretsiz olarak indirilebilecek!

Samsung Electronics Türkiye, bir Türk markası olan Picnic Hippo ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında, yalnızca Samsung Apps’den indirilebilecek Bucketz oyununu, 6 ay boyunca tüm Samsung Android kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuyor.

Samsung Electronics Türkiye, Picnic Hippo ile gerçekleştirdiği anlaşma kapsamında Bucketz adlı oyununu 6 ay boyunca Samsung Apps’e özel olarak ve başka hiçbir Android uygulama mağazasından indirilmeksizin 134 ülkede tüm global kullanıcılarına sunuyor. Bucketz oyununu geliştiren ve bir Türk şirketi olan Picnic Hippo ile anlaşan Samsung Electronics Türkiye, kullanıcılarına daha geniş ve eğlenceli bir platform sunmak adına Android oyun portföyünü genişletmeye devam ediyor.

Bucketz oyununu Samsung Android farkı ile deneyimleyin!

Samsung Electronics Türkiye’nin, kullanıcılarına 6 ay boyunca özel olarak sunacağı ve başka hiçbir Android uygulama mağazasından indirilemeyecek Bucketz adlı oyunu Android kullanıcıları tarafından büyük ilgi görecek. Akıllı kullanıcı deneyiminin yanında, sunduğu geniş uygulama portföyüyle Android kullanıcılarına sürekli olarak yeni alternatifler sunan Samsung’un en yeni uygulaması Bucketz, Samsung akıllı telefon ve tabletlerinde kullanıcılara eğlenceli bir oyun deneyimi yaşatacak.

Samsung Electronics Türkiye Dijital Pazarlama Sorumlusu Eren Kumcuoğlu: “Samsung Electronics olarak bir Türk şirketi olan Picnic Hippo ile gerçekleştirdiğimiz anlaşma doğrultusunda, Bucketz oyununu dünya çapında 134 ülkede kullanıcılarımıza sunmaktan ötürü çok mutluyuz. Picnic Hippo ile yerel kapsamda başlayan görüşmelerimiz, Bucketz’ın yarattığı başarıyla birlikte global bir lansman projesine dönüştü. Samsung Apps’te yer alan tüm uygulamalarımızı, kullanıcılarımıza daha renkli ve eğlenceli bir dünya sunmak adına her geçen gün yenilemeye ve geliştirmeye devam ediyoruz. Bucketz oyununun kullanıcılarımız tarafından büyük ilgi göreceğini düşünüyoruz. Önümüzdeki dönemde de benzer nitelikteki yerel içeriklere destek vermeye ve bunları global arenaya taşımayı umuyoruz.” dedi.

Bucketz’ın her anlamda özel bir oyun olduğunu belirten Picnic Hippo Genel Müdürü Dr. E. Bora Uygun: “Bucketz’in yaratım sürecinde birbirinden bağımsız toplamda 41 kişilik bir ekip, 3 kıtada bir seneden fazla olmak üzere çalışmalarını gerçekleştirdiler. Bucketz, bir oyunun içerisine “sitcom” tadında parodiler yerleştirerek eğlenceyi başka bir boyuta da taşıyabilen ilk oyun olma özelliğini taşıyor. Oyunculara seçenekli olarak sunulan parodiler, karakterler için hazırlanan binlerce kare el çizimi ile Hollywood’da profosyonel aktör ve aktrislerin sesleri ile Serdar Kalsın sayesinde buluştu. Hollywood’da gerçekleşen bu kayıtlarda yaklaşık 1600 satır diyalog için sanatçılar 2 aya yakın çalıştı. Los Angeles’ta yaşayan, Warner Brothers, Lucas Film Ltd., HBO, DreamWorks, Sony Pictures, Activision, Section 9 Entertainment, Remote Control, Static Music gibi firmalarla çalışan, dünyaca ünlü Rahman Altın, Bucketz’ın tüm müziklerini yaptı. Bucketz ile ilgili tüm hazırlıklar tamamlandıktan sonra deneme sürümünü Haziran ayında Yeni Zelanda’da piyasaya sürdük. Bucketz’ın test sürümü sadece 2 hafta kadar kısa bir sürede en çok indirilen oyunlar sıralamasında ilk 3’teki yerini aldı. Böyle bir başarıya imza atmış olmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.

Bucketz nasıl oynanır?

Bucketz, oyuncuları, kovaların hüküm sürdüğü ve denge unsurunun ön planda olduğu gizemli bir dünyaya ve eğlenceli olduğu kadar da heyacanlı bir maceraya taşıyor. Fizik kurallarının yaşama uyarlanmış eğlenceli bir versiyonu olan oyunda, karakterleri renkleri kadar farklı 9 kovanın (bucketz) macerasına katılan oyuncular, bir yandan ekranda uçan yüzlerce nesneyi dengeli bir şekilde istiflerken diger yandan gittikçe artan zorluklarla mücadele ediyorlar. Bilardo toplarından meyvalara, micro organizmalardan gezegenlere kadar uzanan bu objeleri kovalarınıza (bucketz) atmak işin sadece ufak bir kısmı. Oyunda kovaları kaçırmaya çalışan uzaylılardan, içinden ne çıkacağı belirsiz hediye paketlerine, görüş mesafesini yok eden sis bombalarından, ekranda ne varsa içine çekebilecek kara deliklere kadar türlü zorlukla da mücadele etmek gerekiyor. Tüm bunların yanında oyuncuların yardımına koşan pek çok unsur da var. Bir Yin-Yang sembolu ile dengeyi düzeltmek, bir kaç şemsiye ile kovalarınızı korumak, ya da belirecek olan bir saat ile oyununuzu yavaşlatıp ekrandaki aksiyonu ve yüksek tempoyu kısa süreliğine kontrol altına almak mümkün. Birçok bölüm sonunda, Boss karakteri ile Kara Kova’nın kendisi (Dark Bucket) ve şekil değiştiren sinsi yaratıklardan oluşan çetesi de (Minions) oyuncuları bekleyen sürprizler arasında yer alıyor. Başarıyla geçilen her aşama sonrasındaki Bonus bölümleri ile oyun içi mağazasında (Bucketz Shop) kullanabileceğiniz Bucks adı verilen paraları kazanmak mümkün. Bu mağazada da oyununuzu kolaylaştıracak onlarca eşya bulunuyor.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!