-->
Yepyeni Dragon’s Dogma: Dark Arisen & RE Revelations Videoları

Bazen, Dragon’s Dogma: Dark Arisen’ın yeni videosunda da göreceğiniz üzere, başarılı olmak için büyüyle kaba kuvveti birleştirmek gerekir. Mystic Knight’ı önce bir grup Pyre Saurian’ın canını almaya çalışırken, sonra da oradan geçmekte olan Strigoi’ye binerek Cursed Dragon’ın sandviçine malzeme olmaktan kurtulurken göreceksiniz. Dragon’s Dogma: Dark Arisen orijinal Dragon’s Dogma’nın tüm içeriğine ek olarak oyunculara yeni […]

21.03.2013 | ulasufuk

Bazen, Dragon’s Dogma: Dark Arisen’ın yeni videosunda da göreceğiniz üzere, başarılı olmak için büyüyle kaba kuvveti birleştirmek gerekir. Mystic Knight’ı önce bir grup Pyre Saurian’ın canını almaya çalışırken, sonra da oradan geçmekte olan Strigoi’ye binerek Cursed Dragon’ın sandviçine malzeme olmaktan kurtulurken göreceksiniz.

Dragon’s Dogma: Dark Arisen orijinal Dragon’s Dogma’nın tüm içeriğine ek olarak oyunculara yeni bir yeraltı diyarı da sunacak. Orijinal oyuna sahip olan oyuncular kayıt dosyalarını kullanarak Arisen olarak yolculuklarına devam edebilecek, seri ile yeni tanışacak oyuncular ise Dragon’s Dogma deneyimlerine sıfırdan başlayabilecekler. Dragon’s Dogma: Dark Arisen 26 Nisan’da Avrupa’da piyasada olacak.

 

 

Resident Evil Revelations’ın en yeni fragmanı T-Abyss virüsü masum dünyada yayılırken Jill Valentine ve Chris Redfield’ı bekleyen kabus gibi senaryo hakkında yeni detaylar veriyor. Resident Evil Revelations korkutucu bir yeni düşman, ekstra ‘Infernal’ zorluk modu, Residentevil.net entegrasyonu ve Raid modu geliştirmelerinin de aralarında bulunduğu ek içerik ile yenilenmiş olarak ev konsollarına ve PC’ye dönüyor. Oyuncular 24 Mayıs’ta Avrupa’da Xbox 360, PlayStation 3, Wii U ve PC için piyasaya çıkacak olan Resident Evil Revelations ile korkuyla yüzleşecekler.

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!