-->
Wargaming ve J!NX’ten World of Tanks İçin Global Lisans Sözleşmesi

55 milyon kayıtlı üyesiyle World of Tanks, meşhur giyim markası J!NX’te Wargaming, oyuncu ve geek’ler için oyun temalı giysiler üreten giyim markası J!NX’le birlikte global lisans sözleşmesi imzaladığını duyurdu. Şimdiye kadar pek çok ödülle taçlandırılan World of Tanks, bu anlaşmayla birlikte gayet iyi tanınan giyim markası J!NX’in ürettiği elbise ve aksesuarlarda yer alacak. World of […]

20.03.2013 | ulasufuk

55 milyon kayıtlı üyesiyle World of Tanks, meşhur giyim markası J!NX’te

Wargaming, oyuncu ve geek’ler için oyun temalı giysiler üreten giyim markası J!NX’le birlikte global lisans sözleşmesi imzaladığını duyurdu. Şimdiye kadar pek çok ödülle taçlandırılan World of Tanks, bu anlaşmayla birlikte gayet iyi tanınan giyim markası J!NX’in ürettiği elbise ve aksesuarlarda yer alacak. World of Tanks, 55 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısıyla birlikte son derece geniş bir global topluluk ve hayran kitlesine sahip bir oyun.

Lisanslı World of Tanks ürünleri arasında elbiseler, aksesuarlar ve diğer “olmazsa olmazlar” bulunuyor. Tüm bu ürünler, Mart ayının sonlarında perakendecilerde, mağazalarda, satış sitelerinde ve özel bayilerde satışa sunulacak.

“World of Tanks’ı ilk oynadığımızdan beri, J!NX olarak Wargaming’le çalışmanın yollarını aradık.” diyen J!NX kurucu ortağı ve yaratıcı şefi Sean “J!NX” Gailey sözlerine şunları ekledi: “Yoğun tarih, strateji ve sanatsal içerikle yoğrulan World of Tanks, giyim sektörü için gereken yaratıcı alanı fazlasıyla sunuyor. Oyuncu olarak bizler, son derece tutkulu ve sadık olan World of Tanks kitlesine yakışır biçimde eşsiz giysiler yaratmayı dört gözle bekliyoruz.”

Wargaming Avrupa Genel Menajeri Frederic Menou ise, konu hakkında “J!NX’le birlikte çalışmamız, bilgisayarlarının başında değillerken bile oyuncularımıza World of Tanks’le birlikte olmanın hazzını yaşatmamızı sağlayacak. Bu, World of Tanks deneyimini en üst düzeye çıkarma hedefimizi bir adım öteye taşıyan bir şey. J!NX de, piyasadaki konumlarına bakıldığında bunu başarabilmemiz için mükemmel bir partner. Yaratıcılıklarıyla, ismini dünyadaki tüm oyunculara duyurmuş bir firmadan bahsediyoruz ki bu da, 205’ten fazla ülkede oynanan oyunumuz için harika bir seçim.”

World of Tanks Hakkında

World of Tanks, zırhlı tanklarla savaşı konu alan dünyanın ilk takım tabanlı DVO’sudur. Dünya çapındaki savaşlarda İkinci Dünya Savaşı tanklarının epik çarpışmalarında kendinizi test edin. Bu savaşlarda Amerika, Almanya, Sovyetler Birliği, Fransa, İngiltere ve Çin’den, tarihi gerçeklere uygun olarak hazırlanmış 300 zırhlı aracı kullanabilirsiniz.

World of Tanks’e katılmak için:

•          https://worldoftanks.eu/registration/tr/

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!