-->
Ubisoft, Call of Juarez Gunslinger Fragmanını Yayınladı

Ubisoft bugün Call of Juarez® Gunslinger için yeni bir fragman yayınladı. Call of Juarez® Gunslinger altın madenlerinin tozundan, barların kirine kadar Vahşi Batı dönemine ve hikayelerine saygı duruşu niteliğinde bir oyun. Oyuncular hayatını Batı’nın en kötü şöhretli suçlularının peşinde geçirmiş acımasız ödül avcısı Silas Greaves’in epik yolculuğuna katılacaklar. Şimdi hikayesini anlatma sırası Silas’ta ve bu […]

08.03.2013 | ulasufuk

Ubisoft bugün Call of Juarez® Gunslinger için yeni bir fragman yayınladı.

Call of Juarez® Gunslinger altın madenlerinin tozundan, barların kirine kadar Vahşi Batı dönemine ve hikayelerine saygı duruşu niteliğinde bir oyun. Oyuncular hayatını Batı’nın en kötü şöhretli suçlularının peşinde geçirmiş acımasız ödül avcısı Silas Greaves’in epik yolculuğuna katılacaklar. Şimdi hikayesini anlatma sırası Silas’ta ve bu hikaye Vahşi Batı dönemi gibi hem efsanelerle, hem de tarihi gerçeklerle dolu.

Pat Garret, Jesse James ve Butch Cassidy gibi Batı’nın en kötü şöhretli isimleriyle karşılaşacağınız oyun gerçek insanlar ile söylenceler arasındaki çizgiyi bulanıklaştıracak. Call of Juarez® Gunslinger oyunculara Eski Batı’nın en büyük efsanelerini yaşama fırsatı sunacak.

 



Popüler Haberler


Zynga, NaturalMotion ve BossAlien ekiplerinin ortak çalışmasıyla geliştirilen oynaması ücretsiz Arena savaş oyunu Star Wars: Hunters’ın çıkış tarihi belli oldu.


Microsoft, 9 Haziran 2024 tarihinde saat 20.00’de (TSİ) Xbox Games Showcase 2024 sunumunun gerçekleşeceğini duyurdu.


Ninja Theory’nin sevilen oyunu Senua’s Saga: Hellblade’in devam oyunu Senua’s Saga: Hellblade 2, 21 Mayıs 2024 tarihinde Xbox Series X/S ve PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.


Ubisoft tarafından geliştirilen Assassin’s Creed Mirage, 6 Haziran 2024’te iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max ve M1 çipi veya daha yenisine sahip iPad Air ve iPad Pro’da yer alacak.