-->
Total War’ın Popüler Oyunlarında Yüzde 60’a Varan İndirimler Playstore’da

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, en popüler oyunları uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle sunmaya devam ediyor. Creative Assembly tarafından geliştirilen ödüllü strateji oyunu serisi Total War ürünlerinde yüzde 63’e varan indirimler Playstore’da oyunseverleri bekliyor. Total War Master Collection, Medieval II: Total War Collection, Rome Total War: Collection oyunlarındaki indirimler 12 […]

09.03.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, en popüler oyunları uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle sunmaya devam ediyor.

Creative Assembly tarafından geliştirilen ödüllü strateji oyunu serisi Total War ürünlerinde yüzde 63’e varan indirimler Playstore’da oyunseverleri bekliyor.

Total War Master Collection, Medieval II: Total War Collection, Rome Total War: Collection oyunlarındaki indirimler 12 Mart’a kadar sürecek.

Detaylı bilgi için: http://www.playstore.com/#!/kampanya/total_war_kampanyasi

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ

Playstore Total War Kampanyası



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!