-->
The Witcher 3: Wild Hunt’tan Yeni Ekran Görüntüleri

CD Projekt RED, The Witcher 3: Wild Hunt için yeni ekran görüntüleri yayınladı. Witcher serisinin üçüncü oyunu The Witcher 3, önceki iki oyundan 30 kat daha büyük bir dünyada yer alacak. The Witcher 3: Wild Hunt’ta oyuncular, yine ilk iki oyun kahramanı Geralt rolünü üstlenecek. CD Projekt RED tarafından önümüzdeki yıl için PlayStation 4 için de […]

02.03.2013 | ulasufuk

CD Projekt RED, The Witcher 3: Wild Hunt için yeni ekran görüntüleri yayınladı.

Witcher serisinin üçüncü oyunu The Witcher 3, önceki iki oyundan 30 kat daha büyük bir dünyada yer alacak. The Witcher 3: Wild Hunt’ta oyuncular, yine ilk iki oyun kahramanı Geralt rolünü üstlenecek. CD Projekt RED tarafından önümüzdeki yıl için PlayStation 4 için de onaylanan oyunun ekran görüntülerinde, düşmanların yanı sıra diğer insanlar,hayvanlar,dağlık alanlar,ormanlar,kasaba ve kabin gibi çeşitli yerler ile denizde Geralt’ı görüyoruz.

İşte merakla beklenen oyun için yayınlanan yeni ekran görüntüleri:

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Bethesda tarafından yayınlanan ve ilgi çekici bir atmosfere sahip olan Ghostwire: Tokyo’nun PC sürümünden, 17 Nisan tarihinde Denuvo koruması kaldırıldı.


Electronic Arts, F1 24’ün nefes kesici ilk fragmanını ve oyun ile ilgili yeni detayları paylaştı!


Cities: Skylines 2’nin Beach Properties DLC’si, son derece olumsuz eleştiriler almasının ardından ücretsiz hale getirildi ve satın alanlara para iadesi yapılıyor.


Devolver Digital tarafından yayınlanan Human Fall Flat’in devam oyunu Human Fall Flat 2’nin 2026 yılına ertelendiği resmi olarak açıklandı.