-->
The Sims 3 University Life Çıktı

2013’ün İlk The Sims 3 Genişleme Paketi Tüm Dünyada Piyasada Parti vermeye hazırlanın! Electronic Arts Inc.’in (NASDAQ: EA) Maxis markası bugün PC/Mac için The Sims™ 3 University Life Genişleme Paketinin* Türkiye’de satışa sunulduğunu duyurdu. The Sims 3 University Life Sim’leri daha iyi bir eğitim alma yolculuğuna çıkarıyor ve yepyeni üniversite dünyasını sunuyor. Sim’ler yalnızca derslere […]

08.03.2013 | ulasufuk

2013’ün İlk The Sims 3 Genişleme Paketi Tüm Dünyada Piyasada

Parti vermeye hazırlanın! Electronic Arts Inc.’in (NASDAQ: EA) Maxis markası bugün PC/Mac için The Sims™ 3 University Life Genişleme Paketinin* Türkiye’de satışa sunulduğunu duyurdu. The Sims 3 University Life Sim’leri daha iyi bir eğitim alma yolculuğuna çıkarıyor ve yepyeni üniversite dünyasını sunuyor. Sim’ler yalnızca derslere girip sınavlara çalışmakla kalmayacak, yeni arkadaşlar edinecek, farklı sosyal gruplara katılacak ve hayatları boyunca unutamayacakları anılara sahip olacaklar. The Sims 3 University Life oyunculara yeni yetenekler geliştirme, daha fazla aktiviteye katılma, seçtikleri ana dala özgü eşyalar elde etme imkânı da verecek.

The Sims Studio yapımcılarından Brittany Henry, “The Sims 3 University Life’in çıkışı beni çok heyecanlandırıyor” diyor ve şöyle devam ediyor: “Bu paket takılabileceğiniz yeni yerler, çöp konteynırı dalışı, duvar boyalamaları, protestolar gibi çılgın özelliklerle çok fazla çeşitlilik sunuyor ve içinde herkes için eğlence barındırıyor.”

The Sims 3 University Life yeni mekânlar, kampüs bahçesi ve amfiye ek olarak yurt, kardeşlik dernekleri ve apartmanlar gibi yeni ev imkânları da sunuyor. Sim’ler üniversitedeyken sporcular, asiler ve inekler olarak adlandırılan üç sosyal grup ile karşılaşacaklar. Sim’ler bu sosyal gruplarla ilişkilerini geliştirerek hayallerindeki mesleğe ulaşmak için eşsiz avantajlar kazanabilecekler.

Sim’lerin envanterinde bulunan yeni akıllı telefon sayesinde bu sosyal gruplarla ilişkinizi rahatça takip edebilecek, sporculara mı, asilere mi, ineklere mi daha yakın olduğunuzu görebileceksiniz. Akıllı telefonlar sayesinde ayrıca Sim’inizin sosyal ağ yeteneklerini de geliştirebileceksiniz. Sim’leriniz blog yayınlayabilecek, resim çekebilecek, yazı ve video yayınlayarak sosyal deneyimlerini diğer Sim’lerle paylaşabilecekler.

Üniversiteye gitmek Sim’lere mezuniyet sonrası da birçok fayda sağlayacak. Üniversitedeki altı ana daldan birini başarıyla tamamlayan Sim’ler ek kişilik özelliği slotu kazanacak, seçtikleri kariyere daha üst basamaktan başlayacak ve işlerinde daha başarılı olarak daha hızlı terfi alabilecekler. Elbette üniversite demek yalnızca kitaplara gömülmek ve iyi not almak demek değil – Sim’leriniz protestolara ve partilere katılabilecek, meyve sularını kafalarına dikebilecek, frizbi oynayabilecekler. Tabi ki derse katılmak ile eğlenceye kaçmak arasındaki dengeyi de iyi sağlamaları gerekecek.

*Oynamak için PC/Mac için The Sims 3 gerektirir.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!