-->
Oyunseverlerin Heyecanla Beklediği “God of War 4” 15 Mart’ta Oynanmaya Başlıyor

‘God of War 4: Ascension’ın piyasaya çıktığı gün kapınızda olmasını ister misiniz? ‘God of War’ serisindeki ilk Türkçe sürümlü oyun olma özelliğini taşıyan ‘God of War 4: Ascension’ www.gold.com.tr’de ön satışa çıktı. Dünyadaki milyonlarca oyun severin heyecanla beklediği bu oyunu Gold’dan ön siparişle satın alanlar, Türkiye’deki çıkış günü olan 15 Mart’ta oyunu oynamaya başlayabiliyor. 2005 […]

06.03.2013 | ulasufuk

‘God of War 4: Ascension’ın piyasaya çıktığı gün kapınızda olmasını ister misiniz?

‘God of War’ serisindeki ilk Türkçe sürümlü oyun olma özelliğini taşıyan ‘God of War 4: Ascension’ www.gold.com.tr’de ön satışa çıktı. Dünyadaki milyonlarca oyun severin heyecanla beklediği bu oyunu Gold’dan ön siparişle satın alanlar, Türkiye’deki çıkış günü olan 15 Mart’ta oyunu oynamaya başlayabiliyor.

god-of-war-ascension

2005 yılından bu yana video oyunu meraklılarının favorileri arasında yer alan ‘God of War’ serisinin 4’üncü oyunu olan ‘God of War 4 Ascension, www.gold.com.tr’de piyasadaki en düşük fiyat olan 115 TL’den ön satışa çıkarıldı. Gold, oyunu Türkiye’deki çıkış tarihi olan 15 Mart’ta teslim etmeye başlayacak ve müşterileri gecikmesiz olarak ‘God of War 4 Ascension’ın dünyasını keşfetmeye başlayabilecek.

4’üncü oyun, ‘God of War’ serisindeki ilk Türkçe sürümlü oyun olma özelliğini taşıyor. Türk oyun severler, ‘God of War 4 Ascension’da Kratos’un maceralarına kendi dillerinde katılabilecekler. Türkçe dil seçeneği sayesinde oyunun özellikle Türkiye’deki oyuncu kitlesini hızla artıracağı bekleniyordu. Gold yetkilileri bu beklentinin ön siparişlerde kendini gösterdiğini ifade ediyor. Sony Playstation 3 (PS3) satışlarının artmasında da etkili olan oyunda Kratos, eşi ve kızının öldürülmesinin ardından özgürlük, günahlarından kurtuluş ve ailesinin başına gelenlerin intikamını alma arayışına girecek. ‘God of War’ın 4’üncü oyununu en uygun fiyatla üstelik Bonus karta şimdi alıp Haziran’da 12 taksitle ödeme avantajıyla satın alma fırsatını kaçırmayın.

 

GodofWarAscension_

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!