-->
NCSOFT ve Carbine Studyoları “What is WildStar” Videosunu Sunar!

NCSOFT ve Carbine Stüdyoları yeni bilimkurgu MMO oyunları WildStar için “What is WildStar” isimli yeni bir video yayınladı. NCSOFT ve Carbine Stüdyoları “What is WildStar”ı sizlerle paylaşmanın heyecanını yaşıyor. Beta’ya doğru ilerlediğimiz şu dönemde oyuncuların WildStar oyunu ile ilgili cevap aradığı bir çok soru var. WildStar oyunu nedir? Neden bu oyuna önem vermeliyim? Yenir mi içilir mi? […]

20.03.2013 | ulasufuk

NCSOFT ve Carbine Stüdyoları yeni bilimkurgu MMO oyunları WildStar için “What is WildStar” isimli yeni bir video yayınladı.

NCSOFT ve Carbine Stüdyoları “What is WildStar”ı sizlerle paylaşmanın heyecanını yaşıyor. Beta’ya doğru ilerlediğimiz şu dönemde oyuncuların WildStar oyunu ile ilgili cevap aradığı bir çok soru var. WildStar oyunu nedir? Neden bu oyuna önem vermeliyim? Yenir mi içilir mi? Köpeğim oynamaktan keyif alır mı? Eh bütün bu sorulara cevap vermeyi garanti edemeyiz ama bu yeni videoda oyunun temel öğelerine dair cevaplar bulacağınıza eminiz. İyi Seyirler!

 



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.