-->
Lightning Returns: Final Fantasy XIII’den Yeni Görseller

Square Enix’in PlayStation 3 ve Xbox 360 için Sonbahar 2013’te satışa çıkacak Macera / JRPG türündeki Final Fantasy XIII’ün son macerası Lightning Returns: Final Fantasy XIII’ten yeni görseller yayınlandı. Ekran görüntüleri,yeni oyun lokasyonu olan The Dead Dunes’u ve oyundaki dükkan çeşitliliğini gösteriyor. Daha önceki Final Fantasy oyunlarından çok daha fazla dükkan tipi oyunda yer alıyor olacak. Ayrıca […]

21.03.2013 | ulasufuk

Square Enix’in PlayStation 3 ve Xbox 360 için Sonbahar 2013’te satışa çıkacak Macera / JRPG türündeki Final Fantasy XIII’ün son macerası Lightning Returns: Final Fantasy XIII’ten yeni görseller yayınlandı.

Ekran görüntüleri,yeni oyun lokasyonu olan The Dead Dunes’u ve oyundaki dükkan çeşitliliğini gösteriyor. Daha önceki Final Fantasy oyunlarından çok daha fazla dükkan tipi oyunda yer alıyor olacak. Ayrıca Square Enix’in yetenekli sanatçılarının elinden çıkma konsept çizimleri, Lightning’in savaş ekipmanlarına ve Luxerion bölgesinin yapımına ışık tutuyor.

İşte yeni görseller:

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!