-->
Konami, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain’i Duyurdu

METAL GEAR SOLID serisinin yeni oyunu yepyeni bir fragman eşliğinde gün yüzüne çıktı Konami Digital Entertainment GmbH bugün METAL GEAR SOLID serisinin yeni oyunu METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN’in Sony PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi için piyasaya çıkacağını duyurdu. Kojima Productions San Francisco’da düzenlenen Oyun […]

28.03.2013 | ulasufuk

METAL GEAR SOLID serisinin yeni oyunu yepyeni bir fragman eşliğinde gün yüzüne çıktı

Konami Digital Entertainment GmbH bugün METAL GEAR SOLID serisinin yeni oyunu METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN’in Sony PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi için piyasaya çıkacağını duyurdu. Kojima Productions San Francisco’da düzenlenen Oyun Geliştiricileri Konferansında (GDC) duyuruyu desteklemek ve oyuncuların tüm yıl boyunca sordukları sorulara cevap vermek adına yeni oyunun fragmanını da gösterdi.

“METAL GEAR SOLID 4: GUNS OF THE PATRIOTS büyük bir başarıya imza etti ve tüm zamanların en başarılı oyunlarından biri oldu. Bu yüzden METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN için de beklentilerimiz çok üst düzeyde,” diyor Konami Digital Entertainment GmbH Başkanı Shinji Hirano. “FOX Engine’in METAL GEAR SOLID serisini daha ileriye taşıyacağına ve yenileyeceğine olan inancımız tam ve elbette Kojima Productions’ın tüm oyunlarında olduğu gibi yine en yüksek kaliteyi ve etkileyici bir oyun deneyimini sunmak adına elimizden geleni yapacağız.”

Yeni METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN fragmanında ilk olarak METAL GEAR SOLID: PEACE WALKER’da görülen Mother Base’in çöküşü gösteriliyor ve METAL GEAR SOLID: GROUND ZEROES ile METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN arasındaki bağlantıyla ilgili görsel ipuçları veriliyor. Fragmanda ayrıca oyun içi ile ara demolar arasında kesintisiz geçiş sağlayan FOX Engine’in olağanüstü görsel kalitesi de gösteriliyor.

Yeni yayınlanan METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN fragmanını izlemek için lütfen; http://www.youtube.com/watch?v=xw5t45tEPWQ

METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN Sony PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi için piyasaya çıkacak.

“PlayStation”, Sony Computer Entertainment Inc.’in tescilli ticari markasıdır.
Xbox, Xbox 360 ve Xbox LIVE, Microsoft şirketler grubunun ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır.

 

BASIN BÜLTENİ

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!